Настільна версія
мова | язык

Мадонна захистила використання свастики у своєму шоу

28 Липня, 00:31

Поділитися:

Американська поп-діва Мадонна заявляє, що свастика на відеоряді під час її концерту у Франції була вибрана свідомо, оскільки сюжет присвячувався нетерпимості людей один до одного.

Так співачка прокоментувала скандал, пов'язаний з її недавнім концертом у Парижі, повідомляє "ВВС".

"Цей відеосюжет присвячений нетерпимості, яку люди проявляють один до одного, і тому, як ми судимо про людей, яких не знаємо", - пояснила Мадонна.

Як відомо, відеоряд, на якому лідер французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пін була показана зі свастикою на чолі, супроводжував композицію "Nobody Knows Me".

Партія "Національний фронт" заявила, що має намір подати до суду на Мадонну.

Раніше цей відеосюжет уже демонструвався в ході турне співачки і викликав попередження з боку Марін Ле Пін про.

Однак Мадонна відмовилася внести зміни у відеосюжет і, виступаючи перед концертом у Бразилії, підтвердила, що всі зображення у відеоряді були обрані свідомо.

"У світі поширюється нетерпимість. У Греції, Франції, усюди намагаються вигнати іммігрантів, змусити людей закрити обличчя й приховувати свої релігійні переконання. Подивиться на те, як ставляться в Росії до гей-спільнот", - відповіла Мадонна і додала, що закликає "прокинутися й усвідомити, що ми лише множимо хаос у цьому світі".

Скандал зі свастикою – не єдиний у ході нинішнього світового турне Мадонни.

Під час концерту в Единбурзі 21-го липня вона проігнорувала попередження не розмахувати пістолетом на сцені.

Мадонна заявила, що хотіла нагадати про бійню в Колорадо на прем'єрі фільму про Бетмена і додала, що, на її думку, художник зобов'язаний звертати увагу людей на те, що відбувається у світі.

"Мистецтво покликане відслідковувати те, що відбувається у світі, і давати соціальний коментар", - підсумувала поп-зірка.
Помилковий заголовок — Vfljyyf pf[bcnbkf dbrjhbcnfyyz cdfcnbrb e cdj've ije

28 Липня, 00:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків