Настільна версія
мова | язык

Мадонна заперечує, що фанати не задоволені її концертами

31 Липня, 23:14

Поділитися:

Черговий концерт Мадонни в Парижі закінчився, як повідомляють, бурхливим невдоволенням фанатів співачки. Однак, сама Мадонна запевняє, що концерт був чудовим.

Виступ Мадонни тривав всього 30 хвилин, хоча віддані шанувальники витрачали гроші на квитки, ціни на які починалися від 80 євро, в надії побачити незабутнє шоу. Як повідомляє преса, фанати були розчаровані і гучним гулом несхвалення замість овацій проводжали співачку зі сцени - пише popcornnews.ru.

Проте Мадонна стверджує, що все було зовсім не так: "Цей виступ був чарівним моментом для мене. Це справжнє свято - влаштувати це спеціальне шоу для моїх фанатів і бути до них так близько. На жаль, в кінці концерту, після того як я пішла зі сцени, кілька бандитів, які не були моїми прихильниками, рвалися на сцену і кидалися пластиковими пляшками. ЗМІ зосередилися саме на цьому аспекті шоу. Але ніщо не зможе відібрати в мене і в моїх шанувальників той прекрасний вечір. Коли я дивилася на глядачів, я бачила посмішки на обличчях. З нетерпінням чекаю повторення цього досвіду".
Помилковий заголовок — Vfljyyf pfgthtxe'? oj afyfnb yt pfljdjktys її rjywthnfvb

31 Липня, 23:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон