Настільна версія
мова | язык

У Польщі вимагають скасувати сьогоднішній концерт Мадонни

1 Серпня, 22:55

Поділитися:

Польські католики і ветерани протестують проти сьогоднішнього концерту Мадонни у Варшаві, що співпала з річницею Варшавського повстання 1944 року.

Активісти закликали власників квитків відмовитися від походу на концерт, повідомила в середу польська Газета выборча.

Католицька організація Krucjata Mlodych (Хрестовий похід молодих) ініціювала онлайн-кампанію, також закликає людей утриматися від походу на шоу поп-діви і присвятити цей день пам'яті полеглих. Під цим зверненням підписалися вже 43 тис. осіб, уточнює портал Polskalokalna.pl.

"Наші дії є символічними, - розповів активіст Хрестового походу молодих Збігнєв Магда. - Можливо, наші дії не призведуть до скасування концерту, але ми покажемо себе організованою групою".

На його думку, Мадонна "знущається над Богом і Божою Матір’ю, порушує релігійні символи і висміює католиків".

На думку віце-президента Асоціації Армії Крайової Тадеуша Філіпковського, влада Варшави припустилася помилки, призначивши концерт Мадонни на 1 серпня, у річницю Варшавського повстання.

У свою чергу організатори концерту пояснили це збігом у графіку світового турне Мадонни - 29 липня вона заспівала у Відні, 1 серпня - у Варшаві, а 4 серпня їде до Києва, 7 серпня - до Москви. Щоб пом'якшити конфлікт, міська влада вирішила безпосередньо перед концертом на Національному стадіоні транслювати відеролики Варшавського повстання.

Нагадаємо, раніше розгорівся скандал навколо паризького концерту Мадонни - шоу, квитки на яке коштували від 80 до 280 євро, тривало всього 45 хвилин, що викликало гнів публіки - співачку освистали, а сцену закидали сміттям. Сама Мадонна пізніше заявила, що в скандалі винні "головорізи, які не були її фанатами".

4 серпня 2012 Мадонна виступить у Києві на НСК Олімпійський.
Помилковий заголовок — E Gjkmos dbvfuf.nm crfcedfnb cmjujlysiysq rjywthn Vfljyyb

1 Серпня, 22:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків