Настільна версія
мова | язык

Ротару святкуватиме ювілей в горах Італії

4 Серпня, 00:18

Поділитися:

Незабаром співачка Софія Ротару святкуватиме 65-річчя. Артистка не влаштовуватиме грандіозного свята, а просто збере усіх близьких в Італії, де зараз відпочиває.

Про це сама Софія Михайлівна розповіла "Комсомольской правде".

Ротару свій 65-й день народження святкуватиме у сімейному колі.

"Відзначимо по-сімейному. Мій день народження відсвяткуємо в Італії, ми тут у відпустці. Зараз насолоджуємося природою Тоскани. Будемо тут відпочивати до середини серпня. Тут такі розкішні виноградники! Так красиво! Я навіть не стала брати з собою телефон", - зазначила співачка.

"Поруч зі мною діти і улюблені онуки - іншого щастя я і не бажаю. Зазвичай святкую день народження двічі: з друзями і шанувальниками. Запрошую відданих шанувальників до свого ялтинського будинку, накриваю святковий стіл. Це був незмінний ритуал. Але цього року хочеться усамітнення, щоб поспілкуватися з онуками, просто відпочити", - додала Софія Михайлівна.

Як відомо, артистка любить балувати родичів своєю фірмовою стравою, яка прикрасить стіл й цього року.

"Головний цвях мого святкового столу - мамалига (каша з кукурудзяної муки). Я її сама буду варити. Жодне застілля у нас не обходиться без цієї страви. Тож навіть далеко від дому за нашим столом буде по-домашньому смачно", - зауважила Ротару.
Помилковий заголовок — Hjnfhe cdznredfnbvt .dsktq d ujhf[ Snfksї

4 Серпня, 00:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)