Настільна версія
мова | язык

Басков заручився з українкою

5 Серпня, 15:41

Поділитися:

Російський співак та тусовщик Микола Басков знову зібрався під вінець.

Цього разу обраницею артиста стала 24-річна українська телеведуча Ірина Швець, пише "Life Showbiz".

Закохані довгий час приховували свої романтичні стосунки, називаючи себе просто хорошими друзями.

Але днями у Юрмалі, куди парочка прилетіла, щоб привітати композитора Ігоря Крутого з днем ​​народження, Басков і Швець похвалилися друзям, що готуються до весілля.

Черговою нареченою Миколи Баскова стала українська телеведуча Ірина Швець

"Коля, як відомо, великий романтик, розкривати всіх секретів того, як мені було зроблено пропозицію, я не буду, скажу тільки, що він підніс мені казково гарну каблучку з білого золота з величезним смарагдом", - поділилася Ірина.

Історія кохання народного артиста Росії і української телеведучої зародилася ще на кастингу, коли Басков вибрав Швець з п'яти тисяч претенденток. За словами самого тенора, це було кохання з першого погляду, але зізнатися дівчині в своїх почуттях він зміг лише через кілька місяців.

После закінчення проекту 35-річний Коля та його нова коханка вирушили у навколосвітню подорож, де закохані остаточно зрозуміли, що більше не можуть жити один без одного.

Іра похизувалася своєю обручкою

"Ми прекрасно ладнаємо, і нам комфортно разом, Іра - приголомшлива дівчина!" - заявив журналістам Басков.

Останнім часом Микола та Ірина намагаються не розлучатися надовго. Швець всюди супроводжує свого коханого - на гастролях, світських вечірках.

Та багато хто з шоу-бізнесової тусовки вважає, що, Іра - чергове швидкоплинне захоплення Баскова. Нічого серйозного з цього роману не буде.

До слова, Коля Басков славиться тим, що робить пропозиції своїм коханим, але до весілля справа так і не доходить.

Так, свого часу співак планував одружитися із "Міс Всесвіт-2002" Оксаною Федоровою. А наприкінці минулого року Басков навіть призначив дату свого весілля з балериною Анастасією Волочковою.
Помилковий заголовок — <fcrjd pfhexbdcz p erhfїyrj.

5 Серпня, 15:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій