Настільна версія
мова | язык

Мадонна у Санкт-Петербурзі захистила геїв спиною

10 Серпня, 20:13

Поділитися:

Поп-діва Мадонна на концерті в Санкт-Петербурзі, який пройшов 9-го серпня в СКК "Петербурзький", виступила на підтримку секс-меншин.

Виконуючи пісню "Human nature", Мадонна зняла сорочку і продемонструвала голу спину з написом "No fear" ("Ні страху").

Крім того, під час концерту співачка показала глядачам плакат з кольорами веселки, на якому був написаний такий же заклик.

На початку виступу Мадонна попросила глядачів на знак підтримки секс-меншин підняти руки з рожевими браслетами. Браслети заздалегідь роздавали тим, хто хоче підтримати на концерті ЛГБТ-спільноти, про що артистка писала на своїй сторінці в Facebook перед виступом.

Мадонна на концерті у Санкт-Петербурзі також "учудила"

Напередодні концерту активісти православно-патріотичного руху "Народний собор" та організації "Профспілка громадян Росії" провели на Палацовій площі в Петербурзі пікети на знак протесту проти виступу Мадонни.

Крім того, Віталій Мілонов, автор закону, що забороняє пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх, заявляв про свій намір використовувати матеріали фото-і відеозйомки з концерту з метою покарати Мадонну за пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин.

Закон про гомосексуалізм, крім Петербурга, діє і в деяких інших містах Росії.

Співачка підтримала російських геїв

Гей-активісти, в свою чергу, також висловили свій протест проти виступу Мадонни: у день концерту вони організували серію пікетів перед СКК "Петербурзький".

Так, активісти ЛГБТ-руху "Рівноправність" звинуватили Мадонну в лицемірстві і використанні правозахисних гасел для залучення уваги до своїх шоу. Один з лідерів петербурзького гей-руху Юрій Гавриков закликав Мадонну бойкотувати Росію: на його думку, це принесло б секс-меншин набагато більше користі.

Нагадаємо, раніше на концерті в Москві, Мадонна виступила на підтримку заарештованих учасниць "Pussy Riot". Співачка виголосила промову, в якій заявила, що молиться за свободу дівчат, після чого одягла на голову балаклаву. Крім того, на спині у Мадонни під час концерту була видно напис "Pussy Riot".

Ще раніше, виступаючи на концерті в Києві 5-го серпня, Мадонна показала дупу.
Помилковий заголовок — Vfljyyf e Cfyrn-Gtnth,ehps pf[bcnbkf utїd cgbyj.

10 Серпня, 20:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій