Настільна версія
мова | язык

Коляденко: Швидкий секс люблю, але тривалий - крутіший

1 Квітня, 11:43

Поділитися:

Відомий телеведучий Дмитро Коляденко зізнався, що не байдужий до швидкого сексу, але й тривалий з романтикою любить. А для покращення стосунків із сексуальним партнером Діма рекомендує відвідати секс-шоу.

"Амстердам - це місто бажань, там найкращі еротичні шоу! Я був якось на одному з них зі своєю коханою жінкою. Купуєш квиток за €100, сідаєш на зручний м'який диванчик, тобі наливають твій улюблений коктейль - і дивишся. А на сцені таке! Можу сказати одне: ми ледь добігли до готелю", - сміється Коляденко, відповідаючи на питання "E-motion".

"Ну дуже збуджує. Раджу парам, у яких проблеми в особистому житті. Допоможе однозначно. Перевірено Коляденком", - ділиться рекомендаціями хореограф.

Як зізнається екс-чоловік Ірини Білик, він не проти покрутити інтрижки на курорті, й вони у нього, ясна річ, траплялися:

"Так, були, але не романи, а інтрижки. Я віддаю перевагу стосункам, коли все серйозно, коли кохання, романтика, свічки, дорогі подарунки, експресія, поцілунки, коли все якісно".

"На курорті все завжди швидко - швидкі стосунки, швидке кохання, швидкий секс. Я, звісно, і швидкий секс люблю, але значно крутіше, коли секс тривалий, з пелюстками троянд на ліжку і при приглушеному світлі", - каже Коляденко.

Правда, Діма не розуміє, коли жінка сама починає до нього залицятися.

"Я сам люблю залицятися, говорити про кохання, дарувати щось. А коли залицяються до мене, це приємно, але незрозуміло. Чому жінки мають піклуватися про мене? Вони повинні доглядати за собою, щоб мені хотілося залицятися до них", - сміється Дмитро.

Також Коляденко розповідає, що сам ніколи не встигав покинути жінку - завжди лишали його:

"Я ніколи нікого не кидаю, завжди всі кидали мене, після чого мені було дуже важко. Зараз у світі дуже багато злих жінок. Я хочу порадити всім людям бути добрішими! Жінки, кохайте нас і не будьте злими!"

До речі, судячи зі слів танцюриста-телеведучого, відразу з кількома жінками він на курортах крутити не звик.

"Я однолюб. Кохаю одну і не розпорошуюся, у мене романи довжиною в роки, довжиною в життя. Коли я закінчую стосунки, я страждаю, не можу забути", - зітхає Дмитро.

"У мене вже було цілих дві кризи", - додає він.

Нині ж Коляденко, як він наголошує, чекає "лише кохання, лише творчість, лише успіх, лише позитив, лише казку".

"Я не бігаю від однієї до іншої. Я ж чоловік-ідеаліст. Мені потрібно все або нічого!" - резюмує Коляденко, якому в тусовці приписують то бісексуальність, то тотальну гомосексуальність.
Помилковий заголовок — Rjkzltyrj^ Idblrbq ctrc k.,k.? fkt nhbdfkbq - rhensibq

1 Квітня, 11:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій