Настільна версія
мова | язык

"Студію Квартал-95" обікрав старий знайомий

14 Серпня, 21:38

Поділитися:

Водія автобуса, який три роки перевозив артистів "Студія Квартал-95", підозрюють в тому, що він обікрав концертного директора під час гастролей.

Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу ГУ МВС України в Криму.

Під час концерту у Феодосії 8-го серпня обікрали "кварталівців". Невідомий проник в автобус, на якому протягом трьох років гастролюють артисти, і викрав з сейфу 460 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що від дій зловмисника постраждали не стільки самі артисти "Кварталу", скільки їхній 29-річний концертний адміністратор. Примітно, що сейф був не зламаний, а відкритий "рідними" ключами.

Підозрюваний був затриманий 11-го серпня в Києво-Святошинському районі, в селі Горенка, за місцем свого проживання. Ним виявився 59-річний водій автобуса.

Чоловік зізнався, що обікрасти свого роботодавця зважився через складне фінансове становище в сім'ї. План злочину у зловмисника визрів спонтанно: коли дізнався, що до Феодосії у справах приїхав його земляк, який цього ж вечора збирався в дорогу назад.

Водій відкрив сейф, дістав з нього гроші, упаковані в білий пакет, і попросив приятеля відвезти йому додому.

Позбувшись доказів, чоловік, як ні в чому не бувало, пішов дивитись концерт. Після закінчення виступу він разом з другим водієм повернувся до автобуса.

Крадіжку грошей помітив його напарник, оскільки після викрадення грошей зловмисник навмисне не став зачиняти дверцят сейфа, хоча двері в автобус були замкнені.

Однак скористатися вкраденими грошима шоферу так і не довелося. Чоловік побачив, яка навколо зникнення великої суми грошей піднялася метушня, наскільки засмучені артисти і сам директор - люди, на яких він працює з 2009-го року, і його замучила совість. Ледь приїхавши додому, він відразу ж забрав гроші у приятеля і повернув їх власникові.

"Весь цей час співробітники феодосійської міліції наполегливо шукали зловмисника. За іронією долі, вони вийшли на його слід саме в той момент, коли його замучила совість, і він вже сам дозрів у всьому зізнатися. Підозрюваний був затриманий і доставлений до Криму, наразі він перебуває в ІТТ Феодосійського МВВС ", - зазначають у міліції.

Водієві пред'явлено обвинувачення за ч. 5 ст. 185 КК України - крадіжка в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Міру покарання зловмисникові визначить суд.
Помилковий заголовок — @Cnels. Rdfhnfk-95@ j,srhfd cnfhbq pyfqjvbq

14 Серпня, 21:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків