Настільна версія
мова | язык

Том Круз і Кеті Холмс офіційно розвелись після п'яти років шлюбу

22 Серпня, 22:14

Поділитися:

Відомий голлівудський актор Том Круз і його дружина актриса Кеті Холмс офіційно розлучилися після п'яти років шлюбу.

Напередодні в суді Нью-Йорка було підписане свідоцтво про розлучення пари. Шлюборозлучний процес Круза і Холмс виявився на рідкість коротким - колишня дружина голлівудської кінозірки подала на розлучення менше двох місяців тому.

Том і Кеті, за даними журналу, пообіцяли зберегти дружні відносини і спільно виховувати свою шестирічну дочку.

Як раніше повідомляв інформаційний портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей, останній раз 50-річного Круза і 33-річну Холмс бачили разом в лютому в парку.

У подружжя, які одружилися в кінці 2006 року, є спільна дитина - шестирічна дочка Сурі. Попередня дружина Круза Ніколь Кідман народила йому двох дітей.

Нагадаємо, американські ЗМІ з посиланням на джерела, близькі до пари, стверджували, що до розлучення Холмс підштовхнуло захоплення Круза саєнтологією і намір залучити до цього вчення їх шестирічну дочку Сурі.

Том Круз захопився вченням засновника саєнтології Рона Хаббарда ще 20-річним хлопцем і з часом став свого роду "перлиною" в короні цього релігійного руху.

Засновником релігійної філософії саєнтології є Лафайет Рональд Хаббард. Саєнтологія позиціонує себе як релігія, яка обіцяє привести людину до стану трансцендентної досконалості. Однак противники і критики доктрини вважають, що послідовники вчення Хаббарда займаються нав'язуванням його ідей. Їх звинувачують в переслідуванні тих, хто намагається вийти з організації.
Помилковий заголовок — Njv Rhep s Rtns {jkvc jaswsqyj hjpdtkbcm gsckz gэznb hjrsd ik.,e

22 Серпня, 22:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків