Настільна версія
мова | язык

Лазарєв і Кудрявцева розійшлися

27 Серпня, 23:37

Поділитися:

Російський співак Сергій Лазарєв та телеведуча Лєра Кудрявцева більше не пара.

Чутки про те, що вони розійшлися, ходили близько року. Однак Лєра і Сергій вперто спростовували їх. Закохані заявляли, що вони як і раніше разом, проте переживають не найпростіший період в стосунках.

І от Лазарєв і Кудрявцева зізналися, що вже давно не разом, пише "Life Showbiz".

"Ми розлучилися ще на початку літа, але не хотіли робити гучних заяв. І так занадто багато лізли в наше життя, не даючи просто спокійно насолоджуватися один одним і кохати", - пояснив Сергій.

"Кожен наш крок розглядався наче під лупою. Скажу чесно, такий пресинг - це випробування для стосунків. Так трапляється, що кохання минає і треба знайти в собі сили це визнати і відпустити один одного. Лєра назавжди залишиться моєю близькою людиною. Я знаю, що вона зараз щаслива, а значить, щасливий і я. Життя триває", - додав він.

Нагадаємо, свого часу Кудрявцева та Лазарєв планували побратися.

А минулого літа Лєра завагітніла. Однак телеведуча втратила дитину на ранньому терміні вагітності.

"За кілька років ми стали дуже близькими одне одному людьми, більше, ніж коханцями, більше, ніж друзями. Але специфіка нашої роботи і постійні роз'їзди поступово стали заводити наші стосунки в тупик", - зауважила Кудрявцева.

"Це не означає, що ми перестанемо спілкуватися і разом працювати. У нас немає приводів розходитися ворогами, і нам нічого ділити", - додала телеведуча.
Помилковий заголовок — Kfpfh'd s Relhzdwtdf hjpsqikbcz

27 Серпня, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон