Настільна версія
мова | язык

Джолі хоче запросити на весілля колишніх чоловіків

27 Серпня, 23:45

Поділитися:

Анджеліна Джолі готується зробити новий важливий крок у своєму житті. Але це не привід забувати про минуле. Подейкують, що актриса хоче бачити на своєму весіллі з Бредом Піттом колишніх чоловіків Біллі Боба Торнтона і Джонні Лі Міллера.

"Анджеліна залишилася близька і з Джоні, і з Бобом, так що, зрозуміло, вони були запрошені", - повідомило джерело з оточення зоряної пари. З чуток, одруження має відбутися вже через кілька тижнів. Інсайдери стверджують, що це буде дуже закрита церемонія, на яку запрошені не більше 20 гостей. Однак це не завадить Анджеліні і Бреду організувати все по-королівськи - пише kinoafisha.ua.

"Енджі зачарована Кейт Міддлтон. Як і весь інший світ, вона просто закохалася в них з Вільямом, коли з Бредом і дітьми дивилася церемонію по телевізору, - розповіло джерело. - Вона ніколи не зробить своє власне весілля публічним і хоче приватний захід у набагато менших масштабах. Але їй сподобався британський дух цього важливого для Кейт і Уїльяма дня, і вона планує включити деякі з традиційних елементів в власне весілля".

Цікаво, присутність на церемонії колишніх чоловіків Анджеліна теж сприймає як данина традиціям?

Помилковий заголовок — L;jks [jxt pfghjcbnb yf dtcskkz rjkbiys[ xjkjdsrsd

27 Серпня, 23:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон