Настільна версія
мова | язык

Бадоєв щасливий за свою дружину і її коханця

30 Серпня, 00:19

Поділитися:

Сім'я Бадоєвих до останнього спростовували плітки про розрив і мовчали про "спіднє". Жанна нещодавно виклала в соцмережі світлини, на яких обіймалася з іншим чоловіком. Нині вперше акторка та режисер розповіли, чому їм не вдалося зберегти родини, повідомляє TCH.ua .

Вже тиждень Алан та Жанна офіційно не чоловік та дружина. Нелюбов – це єдине взаємне почуття, що між ними лишилось. Через дев'ять років шлюбу, що подарував подружжю спільну доньку Лоліту, Жанна запропонувала розлучитися.

"Я приїхала з чергового відрядження. Кожен раз, коли я приїжджала я розуміла, що нічого нема. Що порожнеча і нікого нема. І ніхто мене не чекає. Алан вже 2 роки, взагалі, вдома не жив. Тому ми так дітям і пояснили, що ми розлучаємося і так буває",- розповідає жінка.

"Не думаю, що є якийсь біль, тому що почуття пішли, вони пішли не вчора, а пішли вже більше року. Але залишилася велика повага. Тому я завжди дбав, завжди опікувався Жанною і буду продовжувати, але вже як друг", - додає Алан.

Відразу після офіційного розлучення на сторінці Жанни у соцмережі з'явились фотографії з київським бізнесменом Сергієм Бабенком. Познайомились вони ще два роки тому, а зблизились цьогоріч у лютому. І одразу ж в Інтернеті з'явилися світлини, на яких закохані разом із дітьми Жанни - Лолітою та сином Борисом від попереднього шлюбу - гуляють Лас Вегасом. Алан зізнається: ще й досі не звик, що Жанна не його дружина, утім, познайомитись із її новим обранцем вирішив сам.

"Просто запросив на вечерю Жанну, Сергія та дітей, ось ми таким сімейним, тепер уже таким розширеним сімейним колом, повечеряли, поспілкувалися, посміялися, знайшли якісь загальні теми, точки дотику. Я люблю помічати, що у моєї дружини посмішка, любов в очах. Це прекрасно", - розповідає Алан.

"Коли я відчула, що я щаслива з цією людиною, я посміхаюся з ним весь час, мені добре з ним перебувати, мені цікаво його слухати, мені цікаво йому щось говорити",- розповідає Жанна.

Від прізвища Бадоєва Жанна відмовиться тільки в документах і тільки після нового весілля. Утім, пропозиції від Сергія не отримала і досі. Хоча і вона і діти вже три місяці живуть з ним під одним дахом.

"Конкретно мені каблучку ще не подарували. Чому б і ні? Весілля це завжди прекрасно. Це плаття. Це гості, це гірко. Це наречений з нареченою", - каже жінка.

Алан каже: хоче лишитися Жанні другом. І спілкуватися з дітьми - і Лолітою, і Борисом – регулярно.

"Звичайно ми будемо проводити якісь дуже важливі свята всі разом, звичайно я з дітьми буду як був раніше. Ну і для мене це дуже важливо", - каже чоловік.

Шукати нове кохання Бадоєв не поспішає.

"Ні, та я зараз і не шукаю. Зараз такий момент перезавантаження, коли потрібно просто оцінити своє життя піти в роботу більше",- каже режисер.

Та він з неї й не виходив - жаліється у відповідь Жанна.

"От розумієте як, йому треба було одружитися на творчості, він принципі зараз так і зробив, він не залишився, до речі, один ... Алан одружився на своїй роботі", - переконана жінка.
Помилковий заголовок — <flj'd ofckbdbq pf cdj. lhe;bye s її rj[fywz

30 Серпня, 00:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон