Настільна версія
мова | язык

Адель таємно вийшла заміж

31 Серпня, 00:23

Поділитися:

На одному з урочистих заходів Адель була помічена з обручкою на безіменному пальці, що викликало чутки про її таємне одруження.

Влітку 2012 року Адель поділилася на офіційному сайті з шанувальниками радісною новиною про свою вагітність. "Я рада оголосити, що я і Саймон чекаємо первістка. Я хотіла, щоб цю новину ви дізналися від мене, і хоча зараз ми шалено схвильовані, я прошу вас поважати наше особисте життя в цей важливий час. Ваша Адель", - написала тоді співачка .

Бойфренд Адель Саймон Конеккі заявив, що збирається одружуватися на ній і незабаром зробить пропозицію. Однак, судячи з усього, Адель і Саймон вирішили зберегти в таємниці настільки інтимну подію - пише stars.glavred.info.

Безіменний палець британської співачки прикрашає кільце, схоже на обручку. Так що, цілком можливо, Адель вже стала законною дружиною Саймона Конеккі. "Адель є прихильницею старомодних поглядів, тому для неї важливо створити сім'ю. Зараз вона хоче присвятити себе майбутній дитині", - повідомило джерело, близьке до пари.


Помилковий заголовок — Fltkm nf'vyj dbqikf pfvs;

31 Серпня, 00:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків