Настільна версія
мова | язык

ОСЕANA привітала Олександра Пономарьова з новим кліпом

4 Вересня, 22:47

Поділитися:

В останній день фестивалю «Крим М´юзік Фест» Олександр Пономарьов влаштував презентацію відеокліпу на англомовну пісню «Mamma, I fell in love».

Привітати Олександра з подією до ялтинського «Оазис-парку» завітали друзі та колеги артиста, серед яких: виконавиця Гімну EURO2012 OCEАNA, співачка Наталія Могилевська, гурт «Діафільми», Олег Скрипка, учасниця «Голосу країни» Наталія Гордієнко та інші. Головувала на презентації телеведуча та добра подруга Олександра Пономарьова Катя Осадча, а сам захід відбувався у форматі зйомок програми «Світське життя».

Режисером та оператором нової відеороботи став Дмитро Перетрутов, з яким Олександр Пономарьов співпрацював і раніше (кліп «Я знайду тебе, кохана»). Одним із найяскравіших образів у кліпі став образ Пономарьова-байкера. Щойно тізер до нового відео вийшов на екрани, преса одразу ж охрестила Пономарьова рокером і припустила, що артист вирішив радикально змінити свій образ. Але сам співак стверджує, що на мотоциклі регулярно їздить з 2003 року, а цього літа навіть вирушив на своєму Honda Valkyrie Rune у мототур Європою.

«Разом із другом ми проїхали на мотоциклах 6500 км! Відвідали десять країн: Польщу, Австрію, Словенію, Словаччину, Італію, Францію, Німеччину, Швейцарію, Чехію та Угорщину. Мандрували у червні, тож по дорозі зупинялися і дивилися футбол, вболівали за Україну. Останні кілометри додому були найважчими: наприкінці подорожі м’язи у плечах наче здавлювало лещатами – так важко далася подорож. Але воно того варте! Я мріяв підкорити Європу на мотоциклі, а мрії мають збуватися!» - прокоментував Олександр Пономарьов.
Помилковий заголовок — JCTФТФ ghbdsnfkf Jktrcfylhf Gjyjvfhmjdf p yjdbv rksgjv
4 Вересня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)