Настільна версія
мова | язык

Мэд Хедс збільшує секс навантаження за допомогою водних лиж

5 Вересня, 23:27

Поділитися:

Це літо для багатьох українських зірок видалося креативним і незвичайним. Хтось мандрував екзотичними країнами, насолоджуючись чудовими краєвидами, хтось вибрав подорожі по Україні з її шляхетними замками і палацами, парками та ставками.

Сімейний відпочинок поєднаний зі справжнім экстримом вибрав для себе Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс. Цього літа Вадим разом із сином на велосипедах підкорювали загадкові стежки, ловили рибу, і навіть вчилися кататися на водних лижах.

Вадим Красноокий: На заняття з водних лиж я потрапив випадково, але мені одразу стало цікаво. Цей вид спорту саме для тих, хто шукає гострих відчуттів. Я саме із таких людей. Люблю зимні лижі та серфинг. Але океан далеко, і до зими ще довго! Воднолижний спорт має свої плюси: не треба чекати сильного вітру і високих хвиль, залежати від погодних умов. Катер, широке водоймище і лижі – це усе, що потрібне. Це виявилось не так складно як здалось на перший погляд. Простіше ніж серфинг. Це адреналін і драйв. Знаю, що 10 хвилин на водних лижах замінюють 1,5 годин у спортивному залі або ж заняття сексом. Це гарні фізичні навантаження та яскраві враження. Катаючись можна розглядати прекрасні живописні краєвиди, дихати свіжим повітрям, насолоджуватись природою і мріяти.
Помилковий заголовок — V'l {tlc p,skmie' ctrc yfdfynf;tyyz pf ljgjvjuj. djlyb[ kb;

5 Вересня, 23:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків