Настільна версія
мова | язык

OT VINTA привітають «Піккардійську Терцію» з ювілеєм

24 Вересня, 09:32

Поділитися:

«Гвинти» переспівали у власній манері найрок-н-рольнішу пісню «Піккардійської Терції» - «Берег ріки».

Рівненський гурт OT VINTA привітає з ювілеєм легендарну львівську формацію «Піккардійська Терція». Фронтмен гурту Юрій Журавель візьме участь у грандіозному шоу «піккардійців», яке відбудеться 24 вересня у Львівській опері.

До ювілею славетного вокального секстету OT VINTA переспівали у власній манері один з їхніх найдрайвовіших хітів - «Берег ріки». Трек вже увійшов до альбому-триб’юту, що був виданий до ювілею «Піккардійської Терції», а під час концерту у Львові відбудеться прем’єра спільного виконання каверу.

Вибір «гвинтів» припав на «Берег ріки» не випадково. Адже саме з цієї пісні почалося знайомство OT VINTA і «Піккардійської Терції» багато років тому.

«Вперше з «піккардійцями» ми перетнулися на фестивалі «Мелодія», років десять тому. Я тоді підійшов до них і сказав, що захоплююсь їхньою творчістю і мені дуже подобається як вони співають джаз, - пригадує Юрій Журавель. – На що вони відповіли «Чому тільки джаз? У нас є й рок-н-рольны пісні, от наприклад у вас є пісня «У по-по-полі край села» а в нас - «На бе-бе-березі ріки». І я ще відтоді запам’ятав «Берег ріки» як дуже яскраву пісню, яка до того ж близька нам за духом та звучанням».

Участь у ювілейному концерті «Піккардійської Терції» стане продовженням гастрольного уїк-енду «гвинтів». У суботу гурт відіграв в Одесі на фестивалі «Гоблін шоу», а у неділю взяв участь у масштабному фестивалі «Республіка» у Кам’янці-Подільському.

Помилковий заголовок — ЩЕ МШТЕФ ghbdsnf.nm «Gsrrfhlsqcmre Nthws.» p .dskt'v

24 Вересня, 09:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій