Настільна версія
мова | язык

Хлопець Дженніфер Лопес хоче її запліднити?

28 Вересня, 21:01

Поділитися:

Подейкують, молодий коханець співачки й актриси Дженніфер Лопес Каспер Смарт просто благає її народити йому дитину.

Розумний парубок таким чином сподівається повернути собі прихильність та довіру 43-річної пасії, що похитнулася через його походеньки по гей-клубах.

Принаймні так стверджує інформатор журналу "Star", пише "Gossip Cop".

Каспер буцімто сходив на еротичне піп-шоу для гомосексуалістів напередодні 43-го дня народження Дженніфер. Дізнавшись про це з преси, іменинниця навряд чи була потішена.

Поява спільного малюка має міцно прив’язати до Смарта покровительку, а також переконати її, що він традиційної орієнтації.
Лопес повірить у те, що коханий - не гей і не брехун, і народить від нього дитину?

"Дженніфер - справжній романтик, хоче знову вийти заміж та, можливо, мати ще одну дитину, і Каспер на цьому грає", - стверджує джерело.

"Він думає, що запропонувавши Дженнфер завести дитину, він покаже їй, що серйозно ставиться до їхнього спільного майбутнього, тоді як вона насправді задається питанням, чи він не гей", - додає інформатор.

Аби довести, що з нього вийде годящий тато, Каспер намагається проводити час із 4-річними двійнятами Лопес, Максом та Еммою.

Утім на думку "друзів" танцівника, наміри його нещирі, і бажання завести дитину – лише тактичний маневр. З іншого боку, всі ці плітки категорично не підтверджує інше джерело, наближене до співачки, наголошує "Gossip Cop".

Нагадаємо, на те, що Каспер – гей, який використовує коханку-зірку задля власного піару, натякнув його колишній приятель, показавши фото Смарта в золотих трусах.

Як відомо, тому, що Каспер Смарт є "вітчимом" для його дітей, не надто радіє екс-чоловік Лопес, Марк Ентоні. Він ревнує двійнят до молодика і заборонив йому возити їх у машині.
Помилковий заголовок — {kjgtwm L;tyysath Kjgtc [jxt її pfgkslybnb&

28 Вересня, 21:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон