Настільна версія
мова | язык

Данилко знає розміри всіх жінок у шоу-бізнесі

3 Жовтня, 19:37

Поділитися:

Подруги артиста розповіли про його вподобання.

Андрій Данилко святкує уродини. Зірці виповнилося 39. Відомий, успішний, і не жонатий. Яскравий та веселий на сцені, і скромний та одинокий у звичайному житті. Таким Андрія Данилка знає його найближче оточення, повідомляє TCH.ua.

Коли гаснуть софіти і стихає музика, Вєрка Сердючка перетворюється на звичайного чоловіка - у незмінній спортивній бейсболці. Багатий, успішний - проте досі не жонатий. І лише найближчі подруги знають, про яке щастя для себе мріє Данилко.

"Хочеться любові, хочеться коханої людини. Я знаю, Андрюша мріє про дітей дуже давно. Я, періодично, йому натякаю, що цей час настав", - каже подруга Ірина Білик.

Якою має бути та єдина, яка би народила йому цю дитину, Ірина Білик знає напевне. З Андрієм вона познайомилася 12 років тому: вона вже була зіркою, він - талановитим, але нікому невідомим юнаком. Подружилися артисти одразу і відтоді не мають один від одного секретів.

"Він мене називає "піся". Він знає всі розміри всіх, кого я знаю. У мене тільки одна думка - йому дуже підходить Інна. Яка грає маму, яка просто з ним кожен день. Я саме таку дівчину мріяла бачити біля нього, але вона і є біля нього. Просто ми не знаємо, що відбувається всередині. А всередині відбувається те, що в Інни є сім'я, є чоловік, є дитина", - розповідає Ірина.

Якою має бути його єдина, за 7 років знайомства так і не дізналася Даша Астаф'єва. Данилка вона вважає генієм, закоханим у роботу. Зідзвонюються та списуються дві зірки мало не щодня.

"Він пише завжди абсолютно раптово - о другій годині ночі може бути таке, що приходить смс: "Ну шо?". Знаєте, я все розумію. Інша людина б і не зрозуміла. Або, там, припустимо: "Шось було?" - це знаємо тільки він і я", - розповідає Даша.

Альона Романовська - на бек-вокалі у нього вже понад десятиліття. Вона певна - жінка, яка хоче бути з ним, має понад усе любити його роботу, бо сам він лише творчістю й живе.

"Мені здається, я такої жінки не зустрічала. Може, її й немає, цієї жінки? От є люди, які одружені на роботі. Він одружений, звичайно, на творчості, на мистецтві, на своїй музі. Це доля геніальних людей", - каже Ольга Горбачова.

Співачка переконана - щасливим Данилка робить навіть не сцена, а робота у студії. Проте підтверджує: дітей Андрій любить не менше за музику. І вони йому відповідають взаємністю. Принаймні, її семирічна донька.

"Поліна його обожнює! Іноді, коли вона з татом їздить на студію - у Андрія там є лялька - Вєрка Сердючка, яка управляється рукою. Вона відкриває рот, і Андрій грав з нею одного разу в гру: сказав, що ця лялька їсть тільки стодоларові купюри. Для того, щоб вона поговорила. Їй в рот потрібно класти гроші. І Поліна витягла у тата стільки грошей", - розповідає Ольга.
Помилковий заголовок — Lfybkrj pyf' hjpvshb dcs[ ;syjr e ije-,spytcs

3 Жовтня, 19:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон