Настільна версія
мова | язык

Vladislav Левицький шукає діджеїв!

9 Жовтня, 11:35

Поділитися:

Співак активно працює над своїм новим дітищем - проектом балканської музики - і пропонує створювати якісний продукт разом.

У вересні у Львові було презентовано відео на пісню "Думаю", яка стала першою ластівкою нового тренду у творчості Левицького. У відеот виконавець тусується з манекеном: танцює, випиває, романтично обіймається на морському узбережжі, все інше лишається за кадром.

"Ні, це не копіювання Лами чи Bjork, - каже співак. - Ми просто хотіли показати звичайну історію: поки хлопець воює за дівчину, добивається її, вона є для нього цікавою і нерозкритою. Але щойно трофей у руках, усі міняються місцями - тоді вже завданням дівчини є добитися від хлопця продовження".

Зйомки кліпу на пісню "Думаю" відбувалися у Стамбулі і у славнозвісному Тунелі Кохання, що в Рівненській області. Співак повністю створив пісню сам: написав текст, музику і навіть став режисером відео.

"Трек "Думаю" став дуже популярним не тільки серед програмних директорів, але й серед слухачів. "Нам приємно, що ми поцілили в яблучко! - ділиться Левицький. - Тому ми вирішили дати пісні друге дихання. Зараз шукаємо автора, який зробить крутий ремікс..."


Завантажити remix-pack можна ЗА ЦИМ ЛІНКОМ

Автор кращого реміксу зніметься у новому кліпі Vladislava Левицького та отримає можливість співпрацювати зі співаком в майбутньому. Конкурс реміксів на пісню Vladislava Левицького "Думаю" триває до 10.11.2012

Владіслав Левицький в мережі Facebook
Помилковий заголовок — Мдфвшыдфм Ktdbwmrbq ierf' lsl;tїd!

9 Жовтня, 11:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків