Настільна версія
мова | язык

Вчені навчилися відрізняти справжній жіночий оргазм від імітації

12 Жовтня, 22:07

Поділитися:

Завдяки процедурі сканування головного мозку голландські науковці навчилися відрізняти справжній жіночий оргазм від його імітації.

Результати, отримані фахівцями з університету Гронінгена під керівництвом професора Герта Хольстега, свідчать про те, що під час імітації оргазму активуються коркові структури головного мозку, які відповідають за свідому, довільну діяльність. Справжній оргазм підсвідомий, і активацій кори не відбувається, "гаряча" область виявляється тільки в підкоркових центрах.

Крім того, науковцям вдалося встановити, що для досягнення оргазму жінці необхідно почуття захищеності і впевненості, емоційного комфорту, тоді як чоловікам важлива перспектива фізичної стимуляції. В експерименті брали участь тринадцять гетеросексуальних пар у віці від дев'ятнадцяти до сорока дев'яти років. Один з партнерів перебував на діагностичному столі, другий мануально стимулював його до досягнення оргастичної розрядки.

Жінок також просили імітувати оргазм для того, щоб визначити відмінності. У ході дослідження було зроблено цікаве спостереження - пряма залежність частоти оргазму від температури ніг партнерів. Як тільки учасникам експерименту було запропоновано теплі шкарпетки, щоб зігріти ноги, оргазму змогли досягти вісімдесят, а не п'ятдесят відсотків людей, як було на початку досліду. За підсумками роботи професор Хольстег зазначив, що жінки можуть імітувати оргазм з високим ступенем достовірності, проте всі рухи, чинені під час імітації, є усвідомленими, що дозволяє відрізняти їх від мимовільних дій під час справжнього оргазму.

Помилковий заголовок — Dxtys yfdxbkbcz dslhspyznb cghfd;ysq ;syjxbq jhufpv dsl svsnfwsї

12 Жовтня, 22:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій