Настільна версія
мова | язык

Жінкам набрид безпечний секс

6 Квітня, 23:05

Поділитися:

Цікаве дослідження провели американські вчені, які з'ясували, що, чим старше жінка, тим вона рідше піклується про безпеку сексуальних контактів.

Як показали опитування, серед підлітків вже нормою стало використовувати презервативи навіть з постійним сексуальним партнером, а от пані більш зрілого віку вважають за краще не звертати уваги на такі, на їхню думку, дрібниці. Також опитування показало, що американки займаються сексом навіть в літньому віці (понад 60 років), на відміну від мешканок Європи, які благополучно закінчують всяку статеву активність в середньому в 54 роки.

Як повідомляє джерело profinews.com.ua, серед юнаків-підлітків зустрічається всього 21% тих, які використовують презерватив при статевих контактах лише час від часу, і то не для запобігання, а щоб урізноманітнити відчуття. Причому про безпеку сексуальних контактів частіше за все дбають юнаки, а не дівчата, як це можна було подумати. У віковій групі від 30 до 45 років особи, які займаються сексом з презервативами, складають всього 19%, і більше половини з них також чоловіки. При наближенні до 50-річного віку лише один з п'яти чоловіків і одна з чотирьох жінок практикує безпечний секс.

Зменшення використання презервативів у віці після 30 років, як спочатку подумали дослідники, не пов'язане зі зниженням статевого потягу; навпаки, американці після 30 років стають ще активнішими. У зв'язку з цим, в даній віковій категорії збільшується кількість всіляких венеричних захворювань, а кількість абортів після 30 років перевищує значення, яке зареєстровано у підлітків. Національний інститут охорони здоров'я почав бити тривогу і проводити пропаганду використання засобів контрацепції серед населенія.Raut.ru
Помилковий заголовок — :syrfv yf,hbl ,tpgtxybq ctrc

6 Квітня, 23:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон