Настільна версія
мова | язык

Олександр Павлик презентував дебютний кліп «Столик на двох»

23 Жовтня, 10:07

Поділитися:

Молодий співак Олександр Павлик презентував дебютний кліп на пісню «Столик на двох». Презентація відео відбулась 18 жовтня у «Сова Кафе». Як зізнався Олександр все було знято із першого дубля.

Зйомки проходили у столичному кафе-кав'ярні «Какао Блюз», який входить до мережі ресторанів PivCoff, а також на вулицях Києва. Історія у кліпі досить цікава та неоднозначна. Вона про музиканта, закоханого юнака та прекрасну дівчину.

«Головну жіночу роль зіграла моя подруга, перукар та гример Алла, - розповів Олександр.
– Хоча була ідея, щоб у кліпі знялась моя сестра, але вона живе у іншому місті. Алла дуже красива і прекрасно справилась зі своїм завданням».


Під час зйомок відео не обійшлось і без курйозів. «Заради зйомок довелось організувати вночі затор. Ми просили знайомих приїхати на своїх авто, щоб виглядало, як активний рух, - розповіла Маргарита Гринюк, директор Олександра Павлика. – Звісно, були крики, матюки, але результат був того вартий».

Під час презентації Олександр разом зі своїми колегами по проекту «Х-Фактор» Максимом Ледіним, Юрієм Богуславським та Марією Стасюк влаштували ціле шоу. Вони представили глядачам частину мюзиклу «NOTRE DAME DE PARIS. Після чого гості побачили кліп, режисером якого є Кравченко Анна, а оператором - Нікіта Панісов та разом із Олександром заспівали кілька всесвітньовідомих хітів.

До речі, кліп на пісню «Столик на двох» вже можна побачити на українських музичних телеканалах.

А 15 листопада Олександр Павлик виступить у концерт-холі Freedom із програмою «Світові хіти». Олександр зізнався, що мріє заспівати у дуеті із Еросом Рамазотті. І твердо йтиме до своєї мети.

***
Україна вперше почула про Олександра Павлика зі сцени масштабного вокального шоу «Х-Фактор». Хоча на той час за плечима 26-річного Олександра вже був солідний доробок. Він отримав музичну освіту: навчався у музичній школі по класу саксофона, ударних та гітари, потім отримав вищу освіту у Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті музичного мистецтва по спеціальності естрадний вокал. Олександр Павлик брав участь у численних музичних фестивалях, мав чималий стаж соліста.

Незважаючи на те, що Олександр є сином відомого українського співака Віктора Павлика, свою творчу кар’єру він будував, не опираючись на популярність батька.

«Х-Фактор» став для Саші Павлика першою в житті великою сценою, подарував перший успіх та відданих прихильників по всій Україні, які своєю підтримкою допомогли дуету «Олександр Павлик — Сергій Семенов» дійти аж до восьмого ефіру. Пізніше Саша зізнавався, що йшов на кастинг із думкою довести і собі, і батькові, що у нього є талант, що він може співати на сцені!
Помилковий заголовок — Jktrcfylh Gfdkbr ghtptynedfd lt,.nybq rksg «Cnjkbr yf ldj[»
23 Жовтня, 10:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван