Настільна версія
мова | язык

Волочкова: Я одягаюся не стильно

26 Жовтня, 23:56

Поділитися:

Російська балерина Анастасія Волочкова розкритикувала занадто худих моделей, які демонструють одяг на показах з "тупою маскою" на обличчях.

Крім того, Настя визнала, що одягається не стильно, але вважає, що на ній одяг виглядає краще, ніж на манекенницях.

Про це Волочкова розповіла "Экспресс-газете" на показі кутюр’є Валентина Юдашкіна.

В цілому, балерина залишилася задоволена показом модельєра, але моделі їй не сподобалися.

"Єдине, що мене збентежило, від чого я в шоці, - це моделі. Як би не було це модно, не можна ходити подіумом як вішалка для одягу без найменших емоцій на обличчі. Я вважаю, що це псує враження від самих нарядів", - заявила Настя.

"Ну як можна, надягаючи розкішне, жіночне плаття, не почуватися жінкою і не посміхнутися? Люди прийшли на показ подивитися і жіночу красу теж! Мене запитують: "Чому дизайнери не створюють одяг для товстих жінок?" Я кажу: "Ну, напевно, це буде не дуже естетично, коли подіумом такі тітки крокують", - каже Волочкова.

"А з іншого боку, знаєте, може, ці тітки будуть більш живими, ніж ці вішалки! Виникає враження, що це настільки тупі дівчатка, у яких немає жодних емоцій і в очах тупізм повний!" – додала балерина.

Волочкова, яку частенько критикують за несмак, не дуже дотримується рекомендацій модельєрів з приводу того, які кольори варто носити.

Почувши, що наступного літа Юдашкін проголосив білий "кольором сезону" і абсолютним must-have, танцівниця зраділа.

"Я дуже люблю білий колір! Я люблю білі троянди, білі машини, білі яхти, білі одежі, біле вино, все біле! Але я проти того, щоб хтось мені особисто диктував, в який колір мені одягатися влітку, взимку, восени. Я вважаю, що модно те, що до обличчя і те, що підкреслює достоїнства і приховує недоліки", - заявила Настя.

Цікаво, що артистка не вважає себе стильною та нормально до цього ставиться.

"Так, я одягаюся не стильно і, напевно, не дотримуюсь якогось певного стилю. Я одягаю те, що мені подобається, і знаю, що на мені одяг - будь-який, напевно скажу, виглядає красиво, тому що я вмію його носити", - зізналася Волочкова.

"І повірте, я одягну просте плаття, навіть не знаючи, який це дизайнер, і коштує воно недорого, а в ньому виглядатиму розкішніше, ніж ці дівчатка-моделі з тупою маскою на обличчі", - резюмувала балерина.
Помилковий заголовок — Djkjxrjdf^ Z jlzuf.cz yt cnbkmyj

26 Жовтня, 23:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій