Настільна версія
мова | язык

Седокова не хоче просити грошей на дочку в екса

1 Листопада, 00:23

Поділитися:

Співачка Анна Седокова не хоче воювати з колишнім чоловіком, любить, коли в неї захищений тил, і хвалиться вмінням готувати борщ.

Про те, як їй живеться зараз у США і про стосунки в родині колишня солістка гурту "ВІА Гра" розповіла в інтерв'ю "ТСН. Особливе".

"…Мені здається, це великий шанс жити і працювати, і велике щастя бути потрібною і на сцені, і щоб у тебе тил був прикритий", - поділилася думками Седокова, яка в Америці живе з двома дочками і своїм другим чоловіком.

За словами Ані, її чоловік любить, коли вона йому готує, але і сприймає її такоюю, якою вона є, не хатньою господинею.

"Кожному чоловікові хочеться, щоб його одна-єдина сиділа дома і готувала. Мені пощастило, що мене мій чоловік любить, я ось така. Коли я на сцені, я впевнена в собі... Він любить мене, звичайно, теж коли я в штанях. У спортивках, з хвостиком. Але він не хоче, щоб я була такою. Ми занадто ще молоді, щоб закривати один одного і не випускати. Він розуміє і знає прекрасно, що мене не втримати", - попередила вона.

Втім, інколи Максим все ж просить Аню приготувати йому борщ, тоді співачка стає до плити і готує.

"Звичайно! Я чудово готую борщ! Готую спагеті, торти, все можу робити! Все можу!" – запевнила вона.

"Я не те, щоб кожен день стою біля плити, але якщо треба порадувати коханого, я можу. За дві секунди можу, знаєш, як це, кашу з сокири зварити? Я відкриваю холодильник і розумію - так, так, так. Я можу нагодувати всіх, у мене з цим проблем немає. Просто останнім часом немає особливої потреби", - пояснила артистка.

Також Седокова розповіла про свою старшу дочку Аліну від шлюбу із футболістом Валентином Белькевичем.

"Зараз Аліна прилетить до тата на канікули, і оскільки вона вчиться вже в третьому класі, то їй не так просто літати, але на канікулах вона проводить час з ним", - поділилася співачка.

Водночас зірка обмовилася, що їхні з ексом стосунки важко назвати простими:

"У нас не те, щоб прості стосунки, ми не вітаємо один одного на свята чи ще щось, але ми намагаємося знаходити точки дотику і залишатись людьми. Тому що мені здається, що це важливіше для Аліни. Важливо, щоб вона не відчувала, що у неї немає мами, чи мама з татом посварилися, цього не можна робити, я сама - дитина розлучених батьків, я знаю, як батьки проти один одного воюють".

"Я їй кажу: ти завжди можеш дзвонити, ти завжди можеш спілкуватися. Так, бувають труднощі, у нас був складний період, коли вона вчилася, вона не могла прилітати деякий час. Але ми намагаємося все це подолати", - запевнила Седокова.

При цьому на запитання, чи Белькевич бере якось фінансово участь у вихованні дочки, Аня відповіла так:

"Я сильна мама. Я ніколи ні у кого нічого не просила і просити не збираюсь".

Водночас Седокова запевнила, що вона не потребує, аби Валентин оплачував їхній дочці квиток зі США в Україну.

"У нього якісь свої погляди на це питання, і він на нього якось по своєму дивиться, а я, мені це не потрібно, я досить сильна сама і звикла сама вирішувати свої питання", - заявила вона.

А на уточнююче запитання, чи таки переліт зі Штатів до тата Аня Аліні оплачує сама, вона сказала: "Я не можу про це говорити, у нас і так складні стосунки".

Водночас в Америці Седокова, як вона запевняє, щаслива.

"Я все життя жила з розумінням того, що я хочу жити в Америці. Це моя країна, я люблю її, це правда. Я любила все аж до гамбургерів, до штучних американських посмішок. І коли я приїхала в Лос-Анджелес, я зрозуміла, що хочу там залишитися. Ми просто взяли туристичну путівку й поїхали в Майямі, в Нью-Йорк і ЛА. Ми зрозуміли, що це наше місце", - пояснила вона.

"Я пожертвувала частиною своєї роботи, частиною свого успіху, частиною якихось справ, і ми просто "пересунулися" на нове місце. Ми спочатку вчилися там, спочатку Максим навчався, я вчилася. Я вчилася, починаючи від мови і закінчуючи якимись іншими акторськими справами, Максим навчався в юсі ЛА, на 4-х різних спеціальностях", - вела далі співачка.

"І зараз можу сказати, що бізнес у нас там вже дійсно… він не великий, не величезний якийсь, маленький, початківець… Але ми щось робимо, що дозволяє нам вечеряти в ресторанах, гуляти з дітьми і їздити на машині", - запевнила екс-"ВІА-Гра".

А будинок у США Седокова з її Максимом досі орендують.

"Знімаємо. У нас велика сім'я. У нас двоє дітей, у нас постійно друзі, у нас собака, у нас няня, у нас Танюша, яка допомагає нам по будинку. У нас прямо велике сімейство. Іноді я не розумію, що робити, коли одна", - зізналася вона.

Між іншим, вдома, за словами Ані, її сім‘я спілкується між собою російською мовою.

"Російською, звичайно. В будинку треба обов'язково розмовляти тільки російською, тому що, якщо не говорити російською, то діти забудуть мову".

Тим не менш, громадянство Седокова змінювати не планує.

"Громадянство українське, звичайно. Я не збираюся змінювати громадянство. У нас все добре. Ну, я як би люблю Україну. Я - космополіт, всім серцем, я працюю в Москві, я не працюю в Україні, і живу в ЛА. Я літаю туди-сюди і не думаю, що потрібно вибирати і говорити, що я належу одній країні, я належу одному чомусь", - сказала вона.

Водночас і у Києві Ані є де жити. Щоправда, співачка рідко туди приїжджає. Каже, зараз приїде на 5 днів, а потім буде в грудні.

Нагадаємо, від свого другого чоловіка Максима Чернявського Седокова народила дочку Моніку. Дівчинка з‘явилася на світ 24-го липня 2011-го року. За Чернявського Аня вийшла у лютому того ж року, вже вагітною.

А старшу свою доньку Аліну Седокова народила у першому шлюбі - з футболістом Валентином Белькевичем - 8-го грудня 2004-го року.
Помилковий заголовок — Ctljrjdf yt [jxt ghjcbnb uhjitq yf ljxre d trcf

1 Листопада, 00:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)