Настільна версія
мова | язык

Група Сhampagne Morning випускає дебютну платівку сulture

1 Листопада, 00:43

Поділитися:

Після вдалого старту в ефірі українських радіостанцій дебютний сингл Miracle оцінили за кордоном.

Композиція потрапила в TOP-5 Amazing Radio UK в Британії, зайняла лідируючі позиції на Indie Dial Radio (US), а також тричі була представлена в ефірі британського радіо шоу BBC Introducing.
На цьому «шампейни» не зупинилися, а закрилися щільно в студії і творили. Робота над новими піснями зайняла досить тривалий період. Постійно підвищувалася планка бажаного звучання. З'являлися нові ідеї, які втілювалися, поки не був задоволений власний перфекціонізм.

Dima Kelly, соліст групи Сhampagne Morning: Голосно наш сulture називати альбомом. По суті, це компіляція з кількох нових треків, які ми вирішили випустити в одному EP (Extended Play). Вони дуже контрастні за стилем, але здатні дати розуміння публіці про нас цілісних.

В дебютний EP увійдуть чотири треки. Вибухова Culture featuring Jerry Nolan-гарячий і досить іронічний трек про поп-культуру. Лірична My Home і, звичайно ж, старий добрий Miracle, а також його танцювальний ремікс, створений саундпродюсером VI F.

Найближчим часом група планує зняти свіже відео на пісню Culture, де презентує новий імідж групи. А також представить міні-платівку на радіостанціях Британії та США.

Нагадаємо, що група Сhampagne Morning в цьому році була номінована на щорічну музичну премію MTV Europe Music Awards 2012 в номінації "Найкращий український виконавець" (Best Ukrainian Act) EMA.
Помилковий заголовок — Uhegf Cрфьзфпту Ьщктштп dbgecrf' lt,.nye gkfnsdre cгдегку

1 Листопада, 00:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)