Настільна версія
мова | язык

Лопес радить жінкам: Не забувайте про себе

1 Листопада, 21:48

Поділитися:

Одна з найвпливовіших жінок планети, співачка Дженніфер Лопес дала пораду жінкам з приводу того, як навчитися бути щасливими.

В інтерв’ю "Комсомольской правде" Дженніфер наголосила, що не варто забувати про себе, поринаючи у побутові проблеми.

За словами Лопес, яка 13-го листопада дасть свій перший концерт в Києві, у житті треба займатися тим, що любиш. А інакше не почуватимешся щасливою.

"Найголовніше - займатися тим, що робить тебе щасливою. Жінки часто розриваються на кілька фронтів, намагаються піклуватися про безліч людей і вирішувати купу проблем, при цьому начисто забуваючи про себе. У жодному разі не можна цього робити!" – наголосила співачка.

Дженніфер також порадила займатися шопінгом або знайти собі інше заняття.

"Себе треба тішити хоча б іноді. Наприклад, якщо ви, як і я, любите ходити по магазинах і купувати взуття - робіть це! Залиште дітей удома і насолоджуйтеся шопінгом, нехай навіть зрідка. Не любите шопінг - добре, займіться чимось іншим. Заради бога, приділяйте цьому хоча б пару годин на тиждень - і побачите, як зміниться ваше життя", - поділилася артистка.

Лопес зізналася, що коли в неї немає концертів, вона із задоволенням дивиться телевізор вдома.

"Коли я їжджу по світу з концертами, то волію спати. Часу на телевізор у мене просто не залишається. Але вдома я, звичайно, перетворююся на телеглядача, який із задоволенням перемикає канали. Особисто мені найбільше до душі ті, які показують класичні кінофільми", - розповіла зірка.

Також Джей Ло впевнена, що поведінка чоловіків багато в чому залежить від жінок.

"Жінки повинні навчити своїх чоловіків ставитися до них з повагою. При цьому, звичайно ж, вони повинні бути гідними цієї поваги", - зауважила співачка.

Нагадаємо, 43-річна Лопес зараз зустрічається з 25-річним танцівником Каспером Смартом, який їздить з нею на гастролі. І йому, звичайно, нічого не залишається, окрім ставлення з повагою до своєї зіркової коханки.
Помилковий заголовок — Kjgtc hflbnm ;syrfv^ Yt pf,edfqnt ghj ct,t

1 Листопада, 21:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван