Настільна версія
мова | язык

Собчак змирилася з тим, що не вийде заміж

8 Листопада, 23:15

Поділитися:

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка нещодавно відсвяткувала 31-річчя, змирилася з тим, що її не беруть заміж.

Також у програмі "Таємниці зірок" на каналі "Україна" журналістка розповіла, що була здивована, коли її запросили працювати на телебачення.

"Перша моя робота на телебаченні була абсолютно випадковою. Мені зателефонували о першій ночі і сказали "Ось ви повинні приїхати просто зараз!" – згадує Собчак.

"І о першій ночі я зняла піжаму, одягла джинси, куртку, швидко сіла в машину - і приїхала на канал "ТНТ". Всю ніч були кастинги, а наступного дня я отримала цю роботу", - розповідає Ксюша, маючи на увазі "Дом-2".

Цікаво, що батьки пророкували Ксенії кар'єру юриста, мріяли, що дочка продовжить їхню династію. Але вона обрала телевізійну кар'єру.

"Мені було цікаво працювати на телебаченні: щоб зрозуміти для самої себе, на що я здатна. Це той бізнес, у якому неможливо збрехати і неможливо обдурити. Якщо твоє ведення коштує дорого, але тебе як і раніше беруть на роботу, а твої рейтинги перевищують частку каналу в кілька разів, - це популярність", - ділиться Собчак.

І попри те, що Ксюша кілька років "будувала кохання" інших молодих людей у проекті, сама вона досі не знайшла свою половинку.

"Я вже давно змирилася з тим, що мене заміж ніхто не візьме. Тому я просто роблю те, що мені подобається, і насолоджуюся життям", - зізнається Собчак.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про роман Ксенії з опозиціонером Іллею Яшиним, але наразі невідомо, як розвиваються їхні стосунки.
Помилковий заголовок — Cj,xfr pvbhbkfcz p nbv? oj yt dbqlt pfvs;

8 Листопада, 23:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків