Настільна версія
мова | язык

Гайтана нарешті виходить заміж

12 Листопада, 21:23

Поділитися:

Представниця України на пісенному конкурі "Євробачення-2012" Гайтана виходить заміж.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Lavina Music".

"До цієї події я готувалася дуже довго. Весільну сукню приглядала для себе вже давно. Як і будь-якій дівчині, мені хочеться бути найкрасивішою нареченою, у білосніжному, шикарному, казковому платті", - сказала Гайтана, яка до поту закохана у свого продюсера Едіка Кліма.

Церемонія одруження Гайтани та її обранця відбудеться за кордоном.

"Весілля ми зіграємо у вузькому сімейному колі, в одному з найкрасивіших і сонячних міст світу", - заінтригувала Гайтана.

Нагадаємо, раніше Гаєчка мріяла гуляти весілля у трьох місцях: в Україні, де живе її мама, у Конго, де живе її тато, та на Гавайях - в її улюбленому куточку світу.

Відомо, що весілля призначено на кінець листопада. А от інші подробиці артистка поки не розголошує.

"Не хочу, щоб за нами підглядали, адже те, що відбувається, матиме особливе таїнство. Всі подробиці я розкрию вам відразу після повернення в Україну", - запевнила співачка.

Як відомо, вже чимало років Гайтана є цивільною дружиною свого продюсера Едуарда Кліма. І це при тому, що навесні Клім ще офіційно значився одруженим з іншою жінкою, Вірою Клім.

Заради темношкірої співачки Клім пішов з сім‘ї, де в нього залишилося троє дітей. Втім, як запевняє Гайтана, з дітлахами вона спілкується і робить це із задоволенням.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf yfhtins db[jlbnm pfvs;

12 Листопада, 21:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій