Настільна версія
мова | язык

Українські зірки запевняють, що в них не буває випадкового сексу

17 Листопада, 00:16

Поділитися:

Рекламі презерватива - чверть століття. Вперше на екранах соціальну рекламу кондома показали у Великій Британії 13 листопада 1987 року, повідомляє ТСН.Особливе.

Співак Володимир Дантес запевняє, що завжди користується презервативами. "Я не пробував ані ребристих, ні з шипами. Особливо "подобаються" зі смаком полуниці", - жартує співак. Артист зізнається - купувати виріб номер 2 - як називали презерватив у радянському союзі - тепер не соромиться. А от підлітком для нього це була ціла комедія. "У мене це реально як в анекдоті, я заходив: "дайте нафтизин, цитрамон і презервативи" - "Що???" - "Нафтизин, цитрамон і презервативи", - розповідає співак.

У дружини Потапа Ірини двоїсте ставлення до презерватива. Сама вона користуватися ним не любить, але вимушена пояснювати його переваги 15-річній доньці. "У мене відбуваються бесіди з дочкою, якій 15 років і я розумію, що це ось-ось може статися, я їй все пояснюю, як це робити", - каже жінка. А от із собою опитані ТСН.Особливе зірки презервативів не носять. Або - не зізнаються. Запевняють - випадкового сексу у них не буває.

Помилковий заголовок — Erhfїycmrs pshrb pfgtdyz.nm? oj d yb[ yt ,edf' dbgflrjdjuj ctrce

17 Листопада, 00:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків