Настільна версія
мова | язык

Група Mirami після реабілітації знову приступила до роботи

18 Листопада, 10:34

Поділитися:

Наприкінці липня група Mirami розпочала співпрацю з відомим німецьким лейблом Kontor Records. Сингл “Summer Dreams”, який дівчата заспівали разом з LayZee, завдяки цій компанії почули багато країн Світу.

Але не встигли Mirami відсвяткувати цю подію, як на початку серпня з ними трапилася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали дівчата. І здавалось, що цей інцидент надовго вибив групу з творчої колії.

Але вже 24 серпня Mirami можна було побачити на одному з відкритих майданчиків України, де вони виступили у повному складі та привітали усіх із Днем Незалежності. Одразу ж після концерту вся творча група Mirami вирушила до Польщі, де 25 серпня дівчата виступили на фестивалі “Sopot: Top of the Top”. Цього року вони відкривали концерт зірок піснею “Сексуальна” і закривали піснями “Summer Dreams” та “Venus”.

Після насиченого серпня група Mirami взяла місячну відпустку, щоб пройти курс реабілітації. Поки у дівчат загоювались рани, продюсери проекту і далі рухались вперед. Саме за цей період відбувся переїзд на нову студію, в якій на повну силу продовжується робота над новим альбомом.

І хоч до Нового року залишилось зовсім небагато, група Mirami планує ще до 31 грудня випустити для своїх прихильників новий сингл “Amour”. І це буде не тільки пісня, але й кліп, який дівчата відзняли у Парижі.

Ще однією приємною новиною є те, що вже після Різдвяних свят до релізу готується наступний сингл, назва якого поки тримається в таємниці. Єдиною розкритою картою є те, що це спільна робота DJ-проекту з Ізраїля Crystal Lake та Mirami.

Так що нова порція запального настрою разом з Mirami та новорічні сюрпризи вже готуються для вас.
Помилковий заголовок — Uhegf Ьшкфьш gsckz htf,sksnfwsї pyjde ghbcnegbkf lj hj,jnb
18 Листопада, 10:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон