Настільна версія
мова | язык

Співачка Маша Гойя стала фіналісткою «Голосу»

21 Листопада, 12:54

Поділитися:

Українська співачка Маша Гойя потрапила у фінал російського телепроекту «Голос» на Першому телеканалі, виконавши арію з «5 елементу»

Раніше було відомо, що Маша пройшла в телепроект «Голос» до зоряного тренера Пелагеї, виконавши в першому турі композицію SimplyTheBest - Тіни Тернер. Зоряний наставник Пелагея довго думала над тим, як показати глядачеві справжній потенціал Гойї, і вибрала для неї над складніший оперний твір Діви з фільму «5 Елемент». Гойю поставили в нерівні умови, тому боролася вона за місце у фіналі з професійною оперною співачкою, студенткою Санкт-Петербурзької консерваторії. На перевтілення з рок співачки в оперну діву у Маші було кілька тижнів.

«За дуже короткий термін я зрозуміла, що потрібно взяти себе в руки і завзято репетирувати, що я і робила» - говорить Маша.


Дуель Маші Гойї і Ганни Золотової продюсери залишили на фінал шоу. Всього за 5 хвилин Маша Гойя довела всім, що вона справжній боєць і багатогранний артист. Здивуванню зоряних тренерів не було меж. Леоніда Агутіна та Олександра Градського вразило те, як за такий короткий термін, і не маючи професійних навичок в цьому жанрі, можна було так добре виконати найскладнішу оперну арію. У свою чергу, Діма Білан підкреслив, що не зовсім чесно було ставити Машу на дуель з оперницею, і тому свій голос віддав за Гойю. Але головне слово залишалося за Пелагеєю, від чийого рішення залежало, хто пройде в наступний етап.

«Маша співає зовсім іншу музику, вона - рок співачка. Вона пручалася, як могла. Не хотіла співати цю композицію зовсім. У мене не було ніяких думок з приводу того, кого я виберу, все вирішилося сьогоднішнім виступом, я нічого не хочу говорити. Мій вибір - це Маша» - підкреслила Пелагея.


Як далі буде розвиватися доля нашої землячки в Росії на проекті «Голос», дивіться на Першому каналі.
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Vfif Ujqz cnfkf asyfkscnrj. «Ujkjce»

21 Листопада, 12:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон