Настільна версія
мова | язык

Джанабаєва: Коли руйнується сім'я, легше знайти цапа відбувайла

30 Листопада, 17:31

Поділитися:

Колишня солістка вже неіснуючого гурту "ВІА Гра" і кохана Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва проти того, аби у руйнуванні сім‘ї звинувачували когось третього. Рудоволоса співачка збирається продовжувати грати в акторство, а на старості років не проти піти у психологи.

У цьому Джанабаєва зізналася у програмі "Собчак наживо" по каналу "Дождь".

В телеінтерв‘ю ведучій Ксенії Собчак Альбіна сказала:

"Я не багата людина, я не бідна людина. Все гаразд, мене влаштовує".

При цьому Собчак вдалося вичавити з Джанабаєвої, що починала вона з отримання 5% від виступу "ВІА Гри", а завершила на позначці у 13%. А оскільки, за словами Ксюші, кожен виступ гурту коштував близько 65 тисяч євро, можна прикинути, що за вихід на сцену Альбіна отримувала від 3250 євро до 8450 євро.

На запитання, чи нині Альбіна Джанабаєва – дорогий артист, рудоволоса співачка з посмішкою відповіла:

"Поки у мене немає пісні! Давайте не будемо про це розмірковувати…".

Тим не менш, жінка не заперечує, що продовжить співпрацю з композитором Костянтином Меладзе вже як сольний проект. І головне її завдання буде відрізнятися від іншого проекту Меладзе – Віри Брежнєвої.

Після розмов про роботу Собчак плавно взялася розпитувати Альбіну про мужчин. Так з‘ясувалося, що Джанабаєва впевнена: вона подобається абсолютно різним чоловікам. Однак їй легше відповісти на запитання, які мужчини подобаються особисто їй.

Причому Альбіна не стала заперечувати, що їй до вподоби чоловіки, як Валерій Меладзе. Як відомо, про багаторічний роман між Валерієм та Джанабаєвою вже говорять відкрито. А Альбіну називаю руйнівницею шлюбу Меладзе з Іриною, яка народила йому трьох дочок.

"Якщо серйозно, то мені подобаються чоловіки із почуттям гумору. Мені подобаються чоловіки дуже розумні, природно", - спробувала було сказати Альбіна, яка щосили намагалася обминути тему Меладзе у розмові з Собчак.

Втім, конкретного чоловічого типажу співачка не "здала". Але зауважила, що, на її думку, чоловіки, вони – як діти.

Після розмов про чоловіків у житті реальному Ксюша переключилася на тему зради у кіно.

Нагадаємо, нещодавно Альбіна знялася у стрічці режисера Кирила Серебреннікова "Зрада". І, за словами співачки, по можливості вона намагатиметься розвивати свою акторську кар‘єру, тим більше вже є деякі пропозиції.

"У мене освіта все ж таки акторська… Актриса музичного театру…" – зауважила Джанабаєва.

А запитання від Ксюші Собчак, наскільки Альбіні близька роль жінки, яка руйнує сім‘ю, змусило екс-"ВІА-Гру" і кохану Валерія Меладзе взяти невеличку паузу.

"…Мені не близька ця позиція. Але тут, розумієте, я б не стала казати, що я граю жінку, яка руйнує сім‘ю. Це відбувається повсюдно, мені здається, у нашому житті… Зрада, на жаль…" – зауважила вона.

Собчак також додала, що в неї склалося враження, буцімто у фільмі Серебреннікова зрада – це смерть, тобто той, хто зраджує, той помирає. Після цього телеведуча перепитала Джанабаєву: "Чи ви до цього готові?"

"Я до цього не готова, точно", - відказала Альбіна.

Співачка також додала, що не варто проводити такі вже жорсткі паралелі між її роллю зрадниці на екрані та її особистим життям.

Втім, як додала Джанабаєва, розвінчувати міфи і запевняти когось, що вона не така, Альбіна не хоче.

"…У житті буває всяке. Ми то з вами знаємо", - мило посміхаючись, сказала Джанабаєва Ксенії.

Імовірно таким чином співачка м‘яко натякнула на те, що і в житті Собчак була історія з одруженим чоловіком та зрадою. Зокрема, нагадаємо, Ксенія зустрічалася із депутатом Сергієм Капковим, який буцімто заради неї пішов з сім‘ї.

Як зізналася Джанабаєва, для неї має значення те, як чоловік поводить себе із жінками зі свого минулого у житті.

"Звісно, має. І те, як чоловік відгукується про своїх колишніх коханих. І це все, природно, для мене має величезне значення і все це я складаю у якусь таку скриньку… Але що я ще хотіла сказати стосовно зради. Передусім треба, мабуть, бути вірною собі і слухати себе. Ну як сказати… Любов все ж таки вища за все, просто треба зуміти її розпізнати…" – вела далі Альбіна.

При цьому вона підкреслила, що якщо шлюб розвалився, то не варто звинувачувати в цьому когось поза ним.

"Не завжди хтось третій може стати причиною розпаду сім‘ї, стосунків… не завжди. У нас дуже заведено вішати якісь ярлики, на кшталт "Вона - розлучниця". Але ж ніхто не знає сутності, що відбувається насправді. Ми не знаємо, що відбувається у власній сім‘ї, то що ж тут казати про людей, які взагалі якось далеко", - прокоментувала свою думку Джанабаєва.

"…Завжди легше знайти когось третього, заради кого це все відбулося, такого собі цапа відбувайла: це вона увела, це він пішов, це він увів. А причину в собі, звісно ж, у нас ніхто не шукає", - обурюється артистка.

На цій ноті розмова з Альбіною про чоловіків плавно перейшла на політиків. Втім, Джанабаєва заявила, що на тему політики говорити навіть не хоче, бо абсолютно не дотична до політичного контексту.

Втім, Альбіна згадала, що за часів Помаранчевої революції в Україні "ВІА Грі" випало виступати поруч із помаранчевими стрічечками.

"І я зрозуміла, що цього робити не можна… Тим більше, коли ти не дотримуєшся цієї позиції…" – сказала вона.

При цьому артистка наголосила, що тоді вони співали не на підтримку якоїсь політсили, а "ми просто там вийшли виступати… Але саме цього разу я зрозуміла, що цього не можна робити, тому що я відчула на собі весь негатив глядачів, і це було дуже неприємно і важко", - зізналася зірка.

Втім, як поспішила зауважити Собчак, у російських чиновників Джанабаєва точно виступала на різноманітних корпоративах. А Альбіна у свою чергу наголосила, що жодної політики в цьому не було, а кожен виступ сприймався просто як концерт.

"Якщо все ще на стадії перемовин, то ми свідомо відмовлялися від виступів на підтримку когось…" – підкреслила вона.
Джанабаєва заявила, що на тему політики говорити навіть не хоче, бо абсолютно поза політичним контекстом

Також у бесіді із Собчак Альбіна зауважила, що не зараховує себе до феміністок і швидше навпаки, завжди виступала за те, щоб поруч був сильніший чоловік, на якого можна покластися, якому можна пожалітися.

На запитання, що робитиме Джанабаєва у 50-60 років, коли вона втратить свою красу тощо, Альбіна повідомила:

"Я наразі отримую професію психолога. Не знаю, але можливо, якось із цим пов‘яжу свою старість".

А взагалі Джанабаєвій, за її словами, хотілося б на старості бути потрібною своїм дітям, онукам і… чоловікам.
Помилковий заголовок — L;fyf,f'df^ Rjkb heqye'nmcz csvэz? ktuit pyfqnb wfgf dsl,edfqkf

30 Листопада, 17:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків