Настільна версія
мова | язык

Завальська посварилася з чоловічим глянцем

12 Грудня, 23:40

Поділитися:

Старша з сестер Завальських, нині сольна виконавиця Анна посварилася з чоловічим виданням "Playboy".

Причиною цього стало те, що журнал нібито розповсюдив відверті фото Ані задовго до виходу номера із її фотосетом.

Про це пише "ТСН".

Завальська вперше зважилася на відверту фотосесію, яка мала прикрасити обкладинку еротичного видання.

Але через те, що журнал не дотримався угоди, співачка не хоче взагалі з'являтись у глянці.

"Ведуться перемовини, і я зроблю все можливе, щоб цей випуск не вийшов. Якщо він все ж вийде, буде, швидше за все, судова тяганина", - сказала обурена співачка.

Головний редактор української версії "Playboy" Влад Іваненко розмістив на сайті видання листа від PR-служби Завальської та прокоментував його.

"6-го грудня 2012 в мережу Інтернет потрапили фото Анни Завальської. Виходячи з побаченого, можу з точністю сказати, що дані фотографії були зроблені в день зйомок, в яких брала участь Анна, з метою появи на обкладинці "Playboy", - написала представниця Ані.

Далі піарищиця співачки попросила шеф-редактора розірвати договір із Завальською та не друкувати її фото у номері.

На що Іваненко зауважив, що винос цієї історії до мережі є лише піаром Анни. Крім того, редактор запевнив, що так саме зясовує, яким чином кадри потрапили у мережу.

"Ймовірно, хтось із знімальної групи зняв процес на мобільний… Але, підкреслю: нічого взагалі кримінального у кадрах немає. Дитині можна показувати", - написав Влад.

"Бажання поскандалити з журналом "Playboy" - справа завжди гарна. Я до цього звик, редакція до цього звикла. Комусь ми домальовували "дуже єврейський носик", комусь міняли манікюр на "більш веселий". Комусь збільшували груди", - поділився редактор.

"На всі вередування я реагую з розумінням. Артист має бути без вади, жодна волосинка ніде у нього не стирчить, він ідеальний у всьому", - додав він.

Крім того, Іваненко зауважив, що йому, на відміну від Завальської, фотосесія подобається і скасовувати її появу у журналі він не збирається.
Помилковий заголовок — Pfdfkmcmrf gjcdfhbkfcz p xjkjdsxbv ukzywtv

12 Грудня, 23:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків