Настільна версія
мова | язык

Бурлаков: Uлія Лорd представила альбом довжиною в життя

17 Грудня, 22:51

Поділитися:

На початку грудня в музичні магазини надійшов новий альбом Uлії Лорd «8 Секунд», який напередодні був представлений у Києві разом з новою концертною програмою співачки. Привітати з випуском свіжої платівки прийшли друзі-музиканти, журналісти та столичні шанувальники артистки.

Uлія Лорd: «До цієї події я пройшла непростий і цікавий шлях. Я щаслива представити альбом «8 секунд».

Було дуже приємно і цікаво побачити зовсім молодих моїх слухачів, а також людей, з якими я одночасно дорослішала. Я ще ніколи не отримувала стільки квітів. Дякую всім, хто прийшов, за вогники в очах, за те, що слухали, за те, що співали і відривалися разом з нами. Місце презентації було для мене дуже символічним - маленькою я жила на Подолі, там же і тренувалася на підвіконні нашої квартири, наспівуючи й розповідаючи вірші перехожим.

Привітав співачку з виходом другої повноформатної платівки і колега по сцені Сашко Положинський, лідер гурту «Тартак»:

«Мені подобається, що у Юлі особлива енергетика, в якій поєднується ніжність, і в той же час якась фатальна агресія. Я люблю її старі пісні і дуже радію, що виходять нові. Юля на вірному шляху і продовжує дивувати всіх », - поділився Положинський.

Не залишив без уваги свою підопічну і відомий московський продюсер Леонід Бурлаков.
Юля, дякую за альбом довжиною в життя, - написав у листі Бурлаков. За цю ручну роботу давно забутої майстерності. Як ніби поринаєш у казковийс, створений самою природою звуку. Як можна було передати електричними струмами і імпульсами справжні емоції?! Відповіді знають лише кілька осіб, і, навряд чи, хтось з них розкриє хоч один секрет. Мій вибір з цього альбому - пісні «Лiки» і «Тiло». Ти смілива, одним голосом зупиняєш хвилини мого життя і я дорожу цими митями. Завжди відданий твоєму виконавському таланту, Леонід Бурлаков.

Альбом «8 секунд» включає в себе 14 пісень. І майже всі вони звучали на концерті разом зі старими, добре відомими треками, такими як «Танець Душ», «Дух Молоді» Нірвани, «Фото / Брудна Як Ангел», і навіть «Муза Медуза» в рок-інтерпретації. Наступні кроки - це презентація нової концертної програми та альбому в інших містах України, заплановані також концерти в Москві та Варшаві. А також триває робота над новим відео кліпом, який вийде в перші місяці нового 2013 року.
Помилковий заголовок — <ehkfrjd^ Гksz Kjhв ghtlcnfdbkf fkm,jv ljd;byj. d ;bnnz

17 Грудня, 22:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків