Настільна версія
мова | язык

AERONAUTICA та Ілля Лагутенко презентували альбом «Космічний рейс»

24 Грудня, 21:14

Поділитися:

Ілля Лагутенко і електро-рок-одесити AERONAUTICA презентували альбом «Космічний рейс» − у величезному сучасному клубі Москви «Stadium Live», у білих космічних скафандрах, з візуальним шоу з кадрів першого радянського фантастичного фільму 1935 року «Космічний рейс».

Прем'єра EP відбулася під час концерту «Мумій Тролль». Зал почув три електронно-космічних ремейка на вже відомі пісні «МТ» «Чорная дыра», «Не звезда» і «Молодость» і дві нові − «Манекен» і «Начинается весна» − у виконанні Паши Печерського, лідера AERONAUTICA.

Міні-альбом унікального проекту виданий на CD російським лейблом «Никитин», відомим своєю симпатією до популярної рок-музики, виданням Вячеслав Бутусова, Чайфа, Сургановой и Оркестра, Ляписа Трубецкого, Крематория, Танцев Минус. Таке сусідство символічне – можливо, реліз електро-рокового альбому двох експериментаторів у середовищі артистів класики року є початком нової епохи рок-музики в її незвичному електронному звучанні.

Новий рік AERONAUTICA зустріне у найбільшому в Європі купольному залі Московського планетарію, обладнаному високотехнологічним устаткуванням для відео-проекцій у форматі Full Dome (відео 360 градусів). Там буде продовжена робота над візуальною частиною музичної програмі «Космічного рейса». На початку грудня одеські аеронавти стали офіційними представниками України і Росії на міжнародній конференції «Full Dome UK 2012», яка проходила в Національному Космічному Центрі Великобританії, місті Лестер.Там були досягнуті угоди про співробітництво «Космічного рейса» з представниками найбільш передових компаній, що спеціалізуються на відео-оформленні музичних шоу. Запуск абсолютно інноваційного аудіо-візуального шоу «Космічний рейс», який не має аналогів на пострадянському просторі, планується до кінця лютого в Москві і далі у всіх містах світу, де є планетарії з технічними можливостями.

«Грудень 2012 року став особливим для гурту AERONAUTICA,» − говорить Паша Печерський, лідер AERONAUTICA, день народження якого у цьому році випало на рідкісний збіг дат 12.12.12. − «Ми сформували чіткий вектор напрямку своєї діяльності, розвинули спільний проект з Іллею із саундтрека до фільму до масштабного шоу. У 2013 році можна очікувати справжній революційний переворот у вітчизняній шоу-індустрії.»

Крім СD міні-альбом «Космічний Рейс» представлений в мережі для придбання в офіційних он-лайн магазинах і для безкоштовного завантаження.

«Ми пишемо музику для того, щоб її чули − це наша основна мета і для її досягнення перешкод бути не повинно. А заробляти на життя і можливість продовжувати свою творчість ми будемо на своїх концертах. Якщо ми справді цікаві нашим слухачам, вони обов'язково захочуть почути нас вживу. Цієї концепції повинні дотримуватися усі адекватні і розсудливі артисти.» − Паша Печерський, лідер AERONAUTICA
Помилковий заголовок — ФУКЩТФГЕШСФ nf Skkz Kfuentyrj ghtptynedfkb fkm,jv «Rjcvsxybq htqc»

24 Грудня, 21:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків