Настільна версія
мова | язык

Пелтроу вдягається краще за всіх

26 Грудня, 23:22

Поділитися:

Момент, коли Гвінет Пелтроу ступила на червоний килим цьогорічної церемонії "Оскар" у білій сукні від Тома Форда, став справжньою подією. Саме тому актрису визнали найкраще вдягненою жінкою цього року.

Видання "Forbes" склало рейтинг найстильніших представниць Голлівуду 2012-го року.

Отже, прихильниця здорового способу життя Гвінет Пелтроу очолила список найкраще вдягнених голлівудських красунь.

Другу позицію рейтингу посіла співачка Бейонсе, відома своїми оригінальними вбраннями. Її вкрита пір'ям сукня від "Givenchy" також привернула до себе чимало уваги світових ЗМІ.

Третє місце серед найстильніших посіла актриса Тільда Суінтон. У її блакитному вбранні на церемонії вручення "Золотого глобусу" поєдналося чоловіче з жіночим та жорстке з м'яким.

Наступною учасницею рейтингу є колишня подружка Леонардо ДіКапріо, актриса Блейк Лайвлі. Саме її сукня від Зухар Мурад на прем'єрі фільму "Дикуни" вразила світових модників.

Першу п'ятірку найкраще вдягнених жінок замикає актриса Джессіка Честейн та її сукня від "Alexander McQueen", інкрустована елегантними золотими вензелями.

Також до списку найстильніших потрапила актриса Ніколь Кідман на червоній доріжці цьогорічного Каннського фестивалю у сукні від "Lanvin".

Повний список найстильніших зірок можна побачити на сайті видання.
Помилковий заголовок — Gtknhje dlzuf'nmcz rhfot pf dcs[

26 Грудня, 23:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій