Настільна версія
мова | язык

Ілларія в компанії Бенюка і Вірастюка візьме участь у вертепі «Країни Мрій»

10 Січня, 11:45

Поділитися:

7 та 8 січня у козацькому селищі «Мамаєва Слобода» відбудеться ювілейна різдвяна «Країна Мрій».

Безліч різноманітних розваг чекатимуть дорослих і дітей. Гостей свята частуватимуть козацьким кулешем, розважатимуть майстер-класами від народних умільців, співами біля вогнищ, катаннями на санчатах та виступами кращих українських гуртів.

Святкові музичні привітання готують: співачка Ілларія, гурти «Дай Боже», «Фолькнери», «Kozak System» і Тарас Чубай, «Воплі Відоплясова» та багато інших. Ілларія разом з гуртом представлять різдвяну програму, яку музиканти спеціально підготували до зимової «Країни Мрій». А українська дизайнерка Олена Олійник для виступу Ілларії створила унікальне вбрання.

Ілларія: Різдво - це сакральне свято, яке завжди святкую зі своєю родиною. Дуже люблю у Святвечір готувати традиційні пісні страви з бабусею і дідусем, а потім запрошую до себе друзів. У різдвяну ніч перевдягаємося у костюми, співаємо колядки та «водимо козу». Але цього року напередодні Різдва я співатиму у фіналі телешоу «Голос. Діти», а на Різдво колядуватиму на зимовій «Країні Мрій». Крім того, ми готуємо справжній сюрприз – зірковий вертеп. Я буду в ролі Янгола.

Окрім Ілларії у різдвяному вертепі візьмуть участь представники спортивної, театральної та музичної сцени - Богдан Бенюк, Іван Малкович, Василій Вірастюк, Марічка Яремчук, Олег Скрипка, та багато інших.
Помилковий заголовок — Skkfhsz d rjvgfysї <ty.rf s Dshfcn.rf dspmvt exfcnm e dthntgs «Rhfїyb Vhsq»

10 Січня, 11:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон