Настільна версія
мова | язык

Тоня та Ніна Матвієнко випустили спільний альбом

26 Січня, 12:38

Поділитися:

Тоня та Ніна Матвієнко випустили спільний альбом, саме цією збіркою розпочинається дискографія Тоні Матвієнко. До того ж, це – перший диск, на якому можна почути одночасно Ніну і Тоню Матвієнко . В альбом увійшли найкращі пісні у виконанні сімї Матвієнко - "Дикі гуси"," Чарівна скрипка", "Дивна квітка", "А може ти", "Мої сни", "Хто для тебе я", "О милий, мій" та багато інших.

Отже, це відчутно різна музика, різні способи створювати, але з іншого боку, на цих записах Ніна і Тоня – майже ровесниці, і в цьому теж є своя родзинка. На додачу – манери виконання у Ніни й Тоні дійсно схожі, і буває доволі важко розрізнити, де звучить народна пісня, а де – авторська. Саме тому відмінності у загальному звучанні одночасно і заважають, і допомагають сприйняттю, як чогось цілісного – це справжня українська пісня з українською душою. Тим самим, можливо, Тоня Матвієнко натякає, що – хай і сучасними засобами, це природно – спробує буквально, а не фігурально продовжити справу своєї мами.

«Для мене це перший диск, дуже рада, що він спільний с мамою. Зараз в мене в планах записати, ще два альбоми. Один – народні пісні в сучасній обробці, другий – мої пісні, сподіваюсь зробити це чим найшвидше» - поділилась Тоня Матвієнко.
Помилковий заголовок — Njyz nf Ysyf Vfnds'yrj dbgecnbkb cgskmybq fkm,jv

26 Січня, 12:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон