Настільна версія
мова | язык

Mirami зустріли 2013 рік у Варшаві, а до Дня всіх закоханих готують подарунок

26 Січня, 12:42

Поділитися:

Для творчих людей зазвичай великі свята проходять не вдома з сім’єю, а на концертах разом з прихильниками. Так і для групи Mirami 2013 рік розпочався з виступу на сцені. Дівчата зустріли рік Змії на одному з найбільших майданів Європи - на площі Конституції у Варшаві.

Новорічний концерт “Sylwestrowa Moc Przebojow (Новорічна сила хітів)” відбувся у ніч з 31 на 1 січня і зібрав на майдані близько 150 тисяч людей, а за прямою трансляцією концерту на телеканалі Polsat спостерігали мільйони телеглядачів. На сцені виступили найбільші зірки польського шоу-бізнесу, серед яких Enej, Mrozu, Honey, Big Cyc. Mirami були єдиними іноземними виконавцями цього вечора. Дівчата виконали свої хіти “Сексуальна” та “Summer Dreams”, а також два кавери на хіти 80-х “Venus” і “Boys”.

А вже наприкінці січня група готова випустити довгоочікуваний сингл “Amour”. Хоч попередньо анонсувалось, що він має з’явитись у грудні 2012 року, але продюсери вирішили присвятити випуск цього синглу до Дня всіх закоханих. Дату виходу “Amour” перенесли на 29 січня 2013 року.

Отже, Париж, романтика, гламурні дівчата – все це чекає на вас у новому кліпі Mirami – “Amour”.
Помилковий заголовок — Ьшкфьш pecnhskb 2013 hsr e Dfhifds? f lj Lyz dcs[ pfrj[fyb[ ujne.nm gjlfheyjr
26 Січня, 12:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон