Настільна версія
мова | язык

Брюс Вілліс: Я вже не хитродупий і слухаюся дружини

7 Лютого, 23:37

Поділитися:

Американський актор Брюс Вілліс може бути "Міцним горішком" на екрані, удома ж кінозірка сумирно слухається своєї дружини Емми Хемінг.

57-річний Вілліс упевнений – із них двох розумніша саме вона.

Іще актор зізнався, що раніше ненавидів говорити з журналістами, був "хитродупим та неприємним у спілкуванні", але з роками змінився.

Про це йшлося в його інтерв'ю "Daily Mirror".

"Емма просто прекрасна. Просто прекрасна. Вона – чудова мати, вона справді дуже розумна і дуже стримана, я так сильно її кохаю… Коли вона була молодша, мала чудову кар'єру моделі, вам варто було б побачити її в купальнику", - похвалився прекрасною половиною Вілліс.

"Вона – начальник, і вона з нас двох розумніша, я в усьому погоджуюся з її думкою. Я питаю її думки частіше, ніж будь-кого", - розповів актор.

Окрім нинішньої дружини Вілліс пишається і своїми дочками від попереднього, із Демі Мур, шлюбу. Актор каже, він свого часу мав сумніви щодо того, якими вони виростуть. Одначе Румер, Скаут і Таллула стали прекрасними жінками, добрими, чемними та ввічливими.

Як відомо, в квітні 2012-го Емма народила акторові ще одну донечку, Мейбел.

"Моя робота полягає в тому, щоби смішити мою маленьку крихітку. Вона тицяє мені своєю ручкою в лице і тягає мене за вухо", - поділився Брюс.
Помилковий заголовок — <h.c Dskksc^ Z d;t yt [bnhjlegbq s cke[f.cz lhe;byb

7 Лютого, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван