Настільна версія
мова | язык

OT VINTA – переможці проекту «Найкращі кліпи року»

8 Лютого, 13:15

Поділитися:

Гурт OT VINTA став переможцем проекту «Найкращі кліпи року» від музичної компанії Navsi100.com. Кліп «У мене між ногами…» набрав найбільшу кількість голосів у номінації «Найкращий україномовний кліп», в якій найближчими конкурентами «гвинтів» були «Антитіла», Арсен Мірзоян та Руслана.

Визначення найкращих відеоробіт українських виконавців та режисерів тривало два місяці – з грудня до лютого. За цей час кліп «У мене між ногами…» набрав понад 3500 унікальних голосів від відвідувачів порталу та шоу-бізнесових та телевізійних експертів, яких також було запрошено дати свою оцінку номінантам.

Перемога стала для OT VINTA приємним підбиттям підсумків минулого року. Проте зупинятися на досягнутому хлопці не збираються, творчий процес триває і в лютому на фанів гурту чекає сюрприз. Наприкінці місяця «гвинти» презентують нову акустичну програму з інтригуючою назвою «Пілотка». В новому проекті незвичного вигляду набудуть не тільки відомі хіти OT VINTA: хлопці представлять кілька нових пісень, а також додадуть до свого звучання екзотичну гавайську гітару – укулеле.

Подробиці про презентацію програми «Пілотка» та клубний тур містами України чекайте незабаром.

З результатами голосування «Найкращі кліпи року» можна онайомится ТУТ
Помилковий заголовок — ЩЕ МШТЕФ – gthtvj;ws ghjtrne «Yfqrhfos rksgb hjre»
8 Лютого, 13:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван