Настільна версія
мова | язык

Міла Куніс: Не показуйте цицьку й дупу одночасно

13 Лютого, 21:49

Поділитися:

Американська акторка Міла Куніс розкрила свій секрет вдалого оголення перед камерами: не треба показувати одразу і груди, і сідниці.

Іще зірка українського походження, котру нещодавно визнали головною нечупарою Голлівуду, запевнила, що чудово почувається й без чоловіків.

Про це Міла говорила під час фотосесії для журналу "Allure", березневу обкладинку якого вона прикрасить.

Згадуючи про свою роль у стрічці "Чорний лебідь", акторка пояснює, щоби зіграти балерину, вона мусила й виглядати як балерина – "підтягнутою і кістлявою".

Задля цієї ролі Мілена, чий зріст дорівнює 1 метру 63 сантиметрам, спромоглася схуднути до позначки 45 кілограмів, що на 9 менше від її звичайної ваги.

І якщо тоді шанувальники акторки могли всерйоз занепокоїтися через її надмірну худорлявість, то тепер підстав для тривоги немає. Найбажаніша жінка планети потім "від'їлася", ще й так, що з'явилися чутки про її вагітність.

Задля комедії "Друзі по сексу" Мілені Марківні не потрібно було худнути, зате довелося показати свої принади – не всі зразу, наголошує вона – у відвертій сцені з Джастіном Тімберлейком.

"Я показала бокову сторону цицьки. Мені не потрібно показувати дупу… Або те, або інше. І те, і те – не потрібно", - докладно пояснила Куніс.

Цілих вісім років Міла прозустрічалася з зіркою "Сам удома" Маколеєм Калкіним. Період після їхнього розставання Куніс згадує із посмішкою.

"Дивовижний час. Дивовижний час… Я люблю бути сама", - запевнила Куніс.

Попри те, що чи не кожний таблоїд уже надрукував фото її поцілунків з "ексом" Демі Мур, Ештоном Катчером, зірка не квапиться підтверджувати, що в них справжні стосунки.

"Може бути й інакше. Можна перебувати в стосунках. Або можеш просто розважатися", - заінтригувала інтерв'юерів Міла.

Як відомо, ці двоє познайомилися ще тинейджерами, коли знімалися в серіалі "Шоу 70-х".

"Люди змінюються… Той, кого ти знала багато років тому, не обов'язково буде тією людиною, яку ти знаєш (зараз)… І вчорашні люди дуже відмінні від тих, ким вони будуть завтра", - зазначає Куніс.
Помилковий заголовок — Vskf Reysc^ Yt gjrfpeqnt wbwmre q lege jlyjxfcyj

13 Лютого, 21:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій