Настільна версія
мова | язык

Прем'єра кліпу "Вона , як сніг..."

16 Лютого, 15:23

Поділитися:

Сучасна історія зазнала чимало глобальних змін і потрясінь, але дещо у ній залишилося незмінним і завжди незаперечно таким, що не піддається ані контрольовано логічним догматам, ані урбаністичному наступу не надто гнучкого соціуму… Та яких би змін чи трансформацій не зазнала ментальність цілого людства в останні кількасот років, - історія стосунків чоловіка й жінки продовжує залишатися одвічною загадкою, котра домінує над усім, що виводить теж таки людство зі стану вселенської рівноваги.

Минуло вже майже півстоліття від часу, коли побачили світ знамениті «Шербургзькі парасольки»(“Les Parapluies de Cherbourg”) і геніальний «monsieur» Лєгран зумів донести аж до наших днів ту музику невидимого земного й неземного тяжіння, що здатна сколихнути найнепохитніші людські серця. А ми, скуті трафаретами вимог і форматів сучасного суспільства, все ще здатні відчувати проникливу «хімію» почуттів, яка не кориться жодному здоровому глузду…

Юлія Бєліцька та Олексій Прокопович спробують донести до широкого загалу своє бачення одвічної теми «A man and a woman» у дебютному відео на пісню Ірини Долі «Вона, як сніг…» (режисер – І.Доля, оператор – А.Мудрик, аранжування В.Літягіна ). Презентація відбудеться у клубі «Rafinad People» 15 лютого, о 18-00.

Молоді співаки сповнені бажання сказати своє слово у сучасній поп-культурі, намагаючись бути цілковито відвертими і чесними зі своїм слухачем.

Виконавці – лауреати багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів, фахово навчаються мистецтву сучасного вокалу. Олексій надає перевагу джазовій стилістиці, Юлія – найчастіше, фольковим адаптаціям у стилі soul.

Дуетна пісня «Вона, як сніг…» певною мірою відкриває вокальні можливості обох співаків, та у повному обсязі – їх емоційне підґрунтя…
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf rksge @Djyf ? zr cysu///@
16 Лютого, 15:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій