Настільна версія
мова | язык

Переможець «Голосу країни» Павло Табаков випустив альбом під лейблом Universal Music

4 Березня, 11:31

Поділитися:

У перші дні весни-2013 переможець популярного в Україні телепроекту «Голос країни» Павло Табаков презентує свій новий альбом «Мій світ». Це вже п’ятий за рахунком компакт-диск голосистого співака. «Мій світ» вийшов під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою Табаков підписав менше трьох місяців тому.

Альбом «Мій світ», над яким Павло Табаков працював останні півроку, об’єднав 12 пісень. Це і прем’єри («Ти вільна», «Дякую небесам», «Rock&Love» та інші), і кілька уже відомих треків («Тільки ти моя», «Така зима», «Янголя», «Запитай»). Автором музики до більшості пісень у компакті «Мій світ» виступив сам Табаков. Один з нових творів - «Згадуй» - співак-композитор присвятив рідному місту Львову. А ще одну пісенну новинку - своєму зірковому тренеру Діані Арбеніній. Володар титулу «Голос країни» інтригує: «Хто уважно стежив за другим сезоном проекту «Голос країни», той одразу вирахує пісню, на написання якої мене надихнула робота з Діаною…».

«Я давно закоханий в Україну. І надзвичайно радію, що доля дозволила мені не просто бувати у цій прекрасній країні, а й подарувала можливість працювати з найталановитішими музикантами, - каже генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов. – Зустріч і робота з Павлом Табаковим відкрила мені усю чарівність Львова і Західної України. Я горджуся співпрацею з маестро Табаковим і надіюся, що вона тільки починається. Альбом «Мій світ» створений на рівні найкращих європейських продакшн-стандартів. Мені дуже імпонує манера Павла – емоційно дуже різна і водночас інтелігентна. Впевнений, «Мій світ» розширить кількість прихильників таланту Павла Табакова і на Заході, і на Сході».


У травні Павло Табаков разом зі своєю групою планує дати серію концертів містами Західної та Центральної України на підтримку нового альбому «Мій світ».

Довідка. 29 квітня 2012 р. Павло Табаков переміг у найпрофесійнішому вокальному проекті на українському телебаченні «Голос країни» (канал «1+1»). Як приз співак отримав можливість підписати контракт із всесвітньовідомою компанією звукозапису Universal Music Group. 15 грудня 2012 р. таке підписання відбулося. Павло Табаков став третім українським артистом, який має контракт з Universal Music – компанією, під лейблом якої виходять альбоми знаменитих на увесь світ виконавців Стінга, Леді Ґаґи, груп Bon Jovi, Maroon 5... 1 березня 2013 р. під фірмовим знаком Universal Music вийшов і альбом українського співака Павла Табакова «Мій світ».
Помилковий заголовок — Gthtvj;twm «Ujkjce rhfїyb» Gfdkj Nf,frjd dbgecnbd fkm,jv gsl ktq,kjv Гтшмукыфд Ьгышс

4 Березня, 11:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій