Настільна версія
мова | язык

Ріанна готується стати мамою

4 Березня, 23:14

Поділитися:

Барбадоська співачка Ріанна зізналася, що насправді боїться лише одну людину - свою маму. Артистка тож розповіла, що в найближчі п'ять років хотіла б народити дитину.

25-річна зірка дала чергове інтерв'ю. Цього разу Ріанну потягнуло на відвертості на сторінках видання "Elle", пише "The Sun".

Коли співачку спитали про плани на наближчі п'ять років, вона відповіла:

"Я, ймовірно, народжу дитину. І я молюся, щоб в мене була змога піти у відпустку на кілька місяців. Я хочу бути здоровою і щасливою через п'ять років".

Ріанна хоче народити у найближчі п'ять років

Як відомо, Ріанна любить викладати досить провокативні знімки у своєму Instagram. І дівчину не хвилює, що подумають люди.

"У Instagram все про моє життя: як я курю, зависаю у стрип-клубі, читаю Біблію, чи просто проводжу час з моїм кращим другом, яким є Кріс", - розповіла Ріанна.

Однак вона зазначила, що лише одна людина змушує її відчувати вину за розміщення так багато неохайних знімків у соціальній мережі - це її мама.

"Я нікого не боюся у цьому світі, крім неї. Я боюся її!" - зізналася Ріанна.

Не забула співачка згадати й про стосунки з Крісом Брауном. За словами зірки, вона відчуває, наче вони з коханим знову знайшли кнопку "увімкнути".

"Зараз відбувається лише те, чого ми хочемо. Між нами велика дружба, яку не зруйнувати. Тепер, коли ми дорослі, ми можемо зробити все правильно. Ми отримали можливість почати все заново, і я вдячна за це", - зауважила Ріанна.


Співачка боїться власну маму

До слова, історія стосунків барбадоської співачки та Кріса Брауна з'явилася в новому епізоді серіалу "Закон і порядок: Спеціальний корпус", повідомляє "NY Daily News".

Незважаючи на те, що творці телешоу завжди відзначають, що всі історії - вигадка, а збіги - випадкові, паралель з історією, що сталася чотири роки тому, простежується чітка.

Нагадаємо, у 2009-му році Кріс Браун жорстоко побив 21-річну Ріанну і втік з місця злочину. Пізніше він добровільно з'явився у поліцію.

Сюжет нового епізоду "Закону і порядку" побудований навколо двох виконавців. Співак Калеб Брайант б'є свою подругу Мішу. Згодом та пробачає коханому і вони продовжують зустрічатися навіть незважаючи на судові розгляди.

Щоправда, закінчується для них все не так райдужно, як для реальних прототипів - Ріани та Брауна.

За сюжетом, Калеб знову почав бити подругу. У пориві гніву він застрелив її менеджера. А пізніше вбив і саму Мішу.
Помилковий заголовок — Hsfyyf ujne'nmcz cnfnb vfvj.

4 Березня, 23:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)