Настільна версія
мова | язык

Дорн і Йолка стали тріумфаторами музичної премії

18 Березня, 17:27

Поділитися:

Для молодого співака Івана Дорна цей рік розпочався дуже вдало. Спочатку його визнали "Найкрасивішим чоловіком" за версією журналу "Viva!", а тепер ще й присудили звання найкращого виконавця 2012-го року.

15-го березня в київському Палаці "Україна" відбулася друга церемонія вручення музичної премії "YUNA"

Як відомо, торік нагороди отримували кращі артисти за 20 років незалежності країни. А цього разу визначали найкращі досягнення у музичній сфері за минулий 2012-й рік.

Головними тріумфаторами премії стали Іван Дорн, Йолка і група "The Hardkiss". Вони отримали по дві нагороди.

Дорн переміг у категоріях "Найкращий виконавець", де конкуренцію йому складали Святослав Вакарчук, Віталій Козловський, Макс Барських і Влад Дарвін, та у категорії "Кращий альбом року".

Взагалі Ваня номінувався у 5-ти категоріях.

Найкращим автором слів, як і торік, назвали лідера "Бумбокс" Андрія Хливнюка. А найкращим композитором визнали Костянтина Меладзе, який не був присутній на церемонії.

Найкращою піснею 2012-го року стала композиція Йолки "Около тебя". Також співачка перемогла у категорії "Найкраща виконавиця", де її суперницями були Alyosha, Світлана Лобода, Ані Лорак і Тіна Кароль.

Найкращою групою минулого року став гурт "Бумбокс", що випередив за кількістю голосів "Gorchitza", "Pianoбой", "НеАнгелів", "Скрябiна" і "ТНМК".

Спеціальну премію "За особливі досягнення" отримала Вєрка Сердючка.

Тріо "The Hardkiss" вибороло звання "Накращого новачка року" у Alloise, Ганни Завальської, Лавіки і Маші Собко. Також гурт переміг у категорії "Найкраще відео".

Нагадаємо, номінантів та лауреатів щорічної музичної премії "YUNA" визначали голосуванням журі, що складається з фахівців у музичній області, які не створюють музику, але професійно використовують її у своїй діяльності не менше п'яти років.
Помилковий заголовок — Ljhy s Qjkrf cnfkb nhsevafnjhfvb vepbxyjї ghtvsї

18 Березня, 17:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон