Настільна версія
мова | язык

O.Torvald зняв кліп на пісню “Не Вона”

20 Березня, 17:04

Поділитися:

Рок-гурт O.Torvald відзняв відеокліп на українську та польську версії пісні “Не Вона”. На всіх концертах всеукраїнського туру на підтримку альбому “ПРИМАТ” композицію зустрічали дуже гаряче, зал підхоплював її з перших слів і співав до кінця. Тому в музикантів не виникло сумнівів, на який трек знімати наступний кліп.

“Не Вона” стала найпопулярнішою піснею на концертах ще до виходу платівки “ПРИМАТ”, і ми зрозуміли, що після “Mr.DJ” будемо знімати кліп на неї”, - каже Женя Галич, лідер гурту.

Вже після виходу альбому, на студії у Варшаві була записана польська версія пісні, вона отримала назву “To nie ty”.

O.Torvald довірили роботу над кліпом режисеру Стасу Гуренко та команді продакшну Red Glass.

Женя Галич: “Стас давно хотів з нами попрацювати, ну а ми хотіли з ним. До цього моменту просто якось не складалося, і ось, нарешті, все вийшло. Стас - рокер, музикант, думаю, ми дійшли згоди в усьому”.

Спеціально для кліпу переобладнали цілу кімнату в старій “комуналці” в центрі Києва, всю ніч напередодні зйомок декорації розмальовував художник Олексій Cirbi.

Женя Галич: “Була дуже гарна локація. Полтавський художник Кірбі малював цілу ніч і раптом о 5 ранку в неділю в нього закінчилася фарба. Він сам в Києві, без знайомих, знайшов графітчика, який повертався з клубу, зустрівся з ним і домалював все вчасно”.

Сюжет відео поки тримається в секреті і стане відомим лише під час прем’єри кліпу, яка запланована на квітень.

Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв pyzd rksg yf gscy. “Yt Djyf”

20 Березня, 17:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван