Настільна версія
мова | язык

Назар Савко і його «Скрипковий рок-н-рол»

23 Березня, 00:11

Поділитися:

20 квітня в театрі ім. М. Заньковецької Назар Савко презентує львів’янам та гостям міста свій «Скрипковий рок-н-рол». Саме так називається музичне шоу Назара Савка, де він покаже свою творчість. Це стане своєрідним підсумком його роботи за останній рік.

Минулого року Назар став фіналістом шоу «Голос країни. Нова історія», залишивши позаду себе понад сім тисяч професійних вокалістів. Після цього творче життя Назара завирувало. Його вітали найкращі концертні майданчики України. Прийшов час Назару Савку подарувати свої пісні львів’янам!

«З нетерпінням чекаю цього концерту – каже Назар – знаю, що львівська публіка найвибагливіша. Перед «своїми» трішки моторошно співати. Але, я так хочу дочекатися цього дня, відкинути всі страхи, вийти на сцену і подарувати людям свої пісні. Це - основне моє завдання».

На музичному шоу Савко постане не тільки у драйвових образах українського трубадура, справжнього козака і шаленого рокенрольщика, а й здивує нас виконанням власних пісень в акустичному варіанті («unplugged version»). Як каже Назар: «- Цю музику потрібно слухати серцем!» У програмі прозвучать вже знані хіти з «Голосу країни», також будуть прем’єри та дуети зі зірковими гостями.

Перелік гостей справді великий і цікавий. Привітати нашого львів’янина приїде справжній рокер з Донецька Ігор Петров, барон циганської музики із м. Суми Василь Жадан, чарівна львів’янка Олеся Киричук. На концерті Назар Савко представить своїх підопічних - запальних дівчат з групи «ТріоТоніка», а також, згадає своє консерваторське минуле заспівавши разом з квартетом «Тенорз Бельканто». Отож, концерт обіцяє бути цікавим і багатогранним. Нам залишається побажати Назарові натхнення, вдячної публіки і оплесків.

Довідка : Назар Савко – талановитий поет, композитор , співак. Представник музичної династії, але незважаючи на причетність до співочої родини, не відвідував, навіть, музичної школи, втім, закінчив Львівську національну музичну академію імені М. Лисенка за спеціальністю “класичний вокал".
Автор першого музичного фільму, котрий показали більш ніж на 50-ти телеканалах України “Згадати першу любов”. Лауреат міжнародних музичних конкурсів, учасник відбіркових турів Євробачення, лауреат фестивалю “Пісня року”.

У доробку альбом авторських пісень “Ти просто слухай”.

Минулого року Назар Савко став фіналістом шоу “Голос країни. Нова історія” На шоу став самим яскравим учасником, адже за Назарія голосувала найбільша кількість глядачів.
Протягом року Назар виступав у всіх куточках України. Він ніс українську пісню у східні, центральні та південні краї нашої держави, де отримував заслужені аплодисменти.
Помилковий заголовок — Yfpfh Cfdrj s qjuj «Crhbgrjdbq hjr-y-hjk»
23 Березня, 00:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон