Настільна версія
мова | язык

ГАЙДАМАКИ закликають: «Годі спати!»

27 Березня, 15:32

Поділитися:

13 квітня 2013 року у концертному залі Crystal Hall у Києві запланована Українська ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО АЛЬБОМУ легендарного рок-гурту ГАЙДАМАКИ під промовистою назвою «Годі спати!» Нова робота колективу стане, без перебільшення, справжнім сюрпризом для шанувальників гурту. Нова кров, нові ідеї, нові підходи.

Як і раніше, музика рідної землі залишається основою творчості гурту. Але в новій роботі з'явилося відчутно більше рокової важкості в звучанні, а соціальна, ба навіть бунтарська складова стала характерною рисою нового альбому ГАЙДАМАКІВ. Мабуть, саме тому можна сказати, що «Годі спати!» вийшов альбомом по-справжньому «гайдамацьким»!

Запис альбому зроблено у Варшаві на Медіа Студіо у відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким ГАЙДАМАКИ вже співпрацювали у 2009 році. До співпраці над альбомом долучилися іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери APOLLO 440, польський реггей-виконавець Каміл Беднарек, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти. Альбом «Годі спати!», записаний українськими музикантами в Європі за участю світових зірок, можна сміливо вважати справжньою європейською роботою світового рівня, одним з найсильніших Українських рок-альбомів останніх часів!

Гостей зустрічатимуть козаки з Братства Козацького Бойового Звичаю Спас. Вітати музикантів прийдуть фани, друзі, український бомонд. Вечір буде насичений емоціями та чесною чоловічою природою, адже Гайдамацька музика - це щира та незалежна українська рок-музика, без жодного прогинання і загравання, безкомпромісний патріотичний рок без шароварщини та фальшу, без награного позитиву та прагнення бути добрим для всіх… Заклик до боротьби, співзвучний нашому часу, який чітко проходить через весь альбом та закладений в самій його назві – «Годі спати!».

13 квітня 19:00
Гурт «Гайдамаки»
Презентація нового альбому «Годі Спати!»
Crystal hall, Дніпровський узвіз 1
Помилковий заголовок — UFQLFVFRB pfrkbrf.nm^ «Ujls cgfnb!»
27 Березня, 15:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків