Настільна версія
мова | язык

Невідомий аграрій ледь не зірвав зйомки «Авіаторів»

29 Березня, 09:39

Поділитися:

«Авіатори» продовжують працювати над створенням свого нового відео на трек «Ни удержать, ни отпустить». Музиканти самі придумали сюжет нового кліпу, і кожному: Дмитру Тодорюку, Андрію Сторожу і Ігору Воєвуцькому дісталася своя роль.

Поки його колеги Дмитро Тодорюк та Андрій Сторож «ламали голову» над перевтіленням в героїв XIX століття: відточували вишукані манери, жести, ходу - і все це в оточенні стильного інтер'єру, канделябрів і старовинної бібліотеки, Воєвуцький з жахом спостерігав за безперервною хуртовиною за вікном. Адже саме йому належало зробити пробіжку по глибокому білому снігу. Цей героїчний марш-кидок він повинен був вчинити в легкому пальті і модельних туфлях.

Поки Діма і Андрій розбиралися з гусячим пір'ям та чорнильницями, Ігор вивчав корисні поради полярникам-початківцям. У всякому разі, зазвичай "м'який" режисер Дмитро Перетрутов залишився непохитний, і група вирушила на засніжену локацію.

Несподіваний факт перервав зйомку. У чистому полі з'явився чоловік і повідомив "очманілим" артистам, що це поле є приватною власністю і на ньому знімати не можна!

Так засніжена приватна власність невідомого українського плантатора, не увійшла в музичну історію українського шоу-бізу. Група поміняла локацію, і Ігорю довелося падати обличчям у сніг вже на народній землі. При цьому Перетрутов так захопився процесом: «Ігор, падай і лежи. Не ворушись! - Кричав він замерзлому Воєвуцькому, що аж сам оступився і заліз у струмок.

Залишилося зовсім трохи і «Авіатори» сміливо можуть зустрічати весну з новим відео про красиве кохання на фоні XIX століття!
Помилковий заголовок — Ytdsljvbq fuhfhsq ktlm yt pshdfd pqjvrb «Fdsfnjhsd»

29 Березня, 09:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон